FOTBAL  »  Superliga  »  FRF

Varianta prin care Gică Popescu poate câștiga președinția FRF + Acuze grave la actuala conducere: "Susținătorii lui Burleanu vor intra la pușcărie!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 ianuarie 2017 11:41

Dumitru Dragomir spune că dacă se va da o amnistie în ceea ce privește faptele penale ale lui Gică Popescu, fostul căpitan al Barcelonei poate câștiga lejer alegerile la FRF.

" Ciprian Marica are mare valoare, poate candida la președinția FRF. Toate țările din jurul nostru au pus mari valori ale fotbalului la cârma federațiilor lor.

Dar eu zic că Gică Popescu ar merita să preia șefia Federației. Dacă se dă o amnistie și va avea dreptul să candideze sunt sigur că o va face. Va câștiga fără probleme", a declarat Dragomir la TV Digi Sport.

Fostul președinte al LPF a lansat și o serie de acuze foarte grave la adresa actualei conduceri a FRF.

"Să-l avem pe căpitanul Barcelonei în România, să fie nevinovat și să-l bagi la pușcărie, dar să-l pui pe omul tău la FRF, mi se pare incredibil! Până acum au fost procese la comandă. Acum e și rândul lor să intre la «Bastilia» (n.r. la închisoare).

Burleanu și dacă ia premiul Nobel nu va mai fi președintele FRF. Susținătorii lui vor alerga să scape de pușcărie. Singura lui șansă e să se califice echipa națională la Mondiale, dar nu ne calificăm. Nici locul 3 nu-l luăm", a adăugat Dragomir.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
929371553813840
Robin Gene  •  07 Ianuarie 2017, 20:55

Gragomire,poate ajungi si tu la puscarie.Popescu sa fie sanatos ,el nu are nevoie de amnustie.Pana la urma a facut ce a facut si gata.Sa faca altceva in fotbal.

1667907930158898
Gheorghe Barza  •  07 Ianuarie 2017, 19:57

Mitica la mititica cit de curind.Cred ca este timpul *** sau poate daca crapa se bucura o tara intreaga.Burleanu este mai bun decit o suta de puscariasi pe care militianul il vede la FRF.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

haideusicfr
haideusicfr  •  07 Ianuarie 2017, 18:46
Postat de balauru48 pe 07 Ianuarie 2017, 15:06

Dragomir asta nu crapa odata?

De ciuda..

Vezi toate comentariile (19)
Comentează