FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRAJE

Vasile Avram: "Faptul că se spune că e lipsă de valoare, e un pas înainte, pentru că nu se mai vorbeşte despre corupţie"

Vasile Avram
Vasile Avram

Articol de GSP - Publicat marti, 16 noiembrie 2010 00:00

Vasile Avram, preşedintele Comisiei Centrale de Arbitri, a afirmat că numărul greşelilor de arbitraj nu este mai mare decît cel din trecut, doar că acum se pune o presiune mai mare asupra arbitrilor.

"Greşelile din arbitraj nu sînt mai multe ca altă dată. Au fost greşeli, sînt şi vor mai fi. Greşelile de arbitraj sînt mult mai mediatizate acum.
La ora actuală chiar există o presiune asupra arbitrilor din partea conducătorilor şi a presei care afectează prestaţiile lor. Le-am recomandat să nu mai vorbească cu anumite persoane, pentru că foştii arbitri îi sună.

Îmi e foarte greu să iau măsuri foarte dure dintr-o dată. În mintea mea nu există greşeli de arbitraj din cauza corupţiei. Faptul că se spune că e lipsă de valoare, eu zic că este un pas înainte, pentru că nu se mai vorbeşte despre corupţie", a spus Avram, conform Mediafax.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
paulirimia
paulirimia  •  16 Noiembrie 2010, 16:28

Asta-i ca atunci cand nu-ti mai zice lumea mafiot ordinar ci numai mafiot, ce tammpit..................

flocirica
flocirica  •  16 Noiembrie 2010, 14:30

ce imbecilitate a scos pe gura (???!!??) acest charlie chaplin...

alpin
alpin  •  16 Noiembrie 2010, 14:21

Bravo, Mishule! Esti fericit ca toata lumea zice ca nu sunteti smecheri de Tg. Ocna si ca sunteti NUMAI prooosti gramada!!! Felicitari, stelist imputziiit ce esti!!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează