FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Vasile Turcu îl desființează pe Mircea Rednic! Atac fără precedent: "L-am prins cînd lua bani! Știți cum l-a ajutat pe Pașcovici?"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 august 2015 22:33

Fostul acționar al lui Dinamo, Vasile Turcu, nu este încrezător în proiectul de la formația din "Ștefan cel Mare" și îl atacă dur pe Mircea Rednic, la adresa căruia a lansat cîteva acuze extrem de dure:

"Să vedem cît timp va fi ok la Dinamo. Începutul e promițător, sfîrșitul va fi mai tragic. S-a văzut deja o mișcare făcută, prin plecarea lui Dinu Gheorghe.

Va mai fi o mișcare, în iarnă, cînd vor fi dați jucători afară și domnul Rednic e normal să îi propună patronului să aducă alți jucători, ca să poată să ia comision. Domnul Negoiță, din cîte îl știu eu, nu prea bagă mîna în buzunar și nu o să scoată banul.

Normal că vorbesc din experiență, dacă am fost și eu fript. El are un impresar, pe unul, Marinescu, fost jucător pe la Rapid (n.r. Lucian Marinescu) și cu care a făcut anumite lucruri prin club.

M-a ars cu cîțiva jucători, printre care și Mendy. Nu mă ardea Marinescu fără omul ăsta, care e capul răutăților. Ăla era, săracul, băgat în față.

Dacă îl țin rezultatele, poate emite pretenții și nu știu dacă patronul poate să i le îndeplinească. Mă doare că nu mai vorbesc și alte cluburi. Mai poate să spună și Porumboiu ceva. Se știe treaba de la Standard Liege, cum a plecat ultima dată, de ce a fost dat afară.

Rednic are 10 fețe. Cu mine vorbea într-un fel, cu Borcea într-un fel, cu jucătorii în alt fel. Ce scandal am avut din cauza voastră (n.r. către Ionel Dănciulescu, aflat în studionul emisiunii Digi Sport Special)! Îi spunea lui Ganea că l-ar băga, dar nu vor Borcea și Turcu.

Lui Claudiu Niculescu îi spunea altfel. Erau 3 jucători cu caractere puternice pe care nu reușea să îi controleze și îi îmbîrliga. Astfel de lucruri merg pentru că e perversitate, mai bine îi spui jucătorului în față. Ca profesionist, Mircea Rednic e jos pălăria. Caracter, zero", a declarat Vasile Turcu la Digi.

Întrebat de moderatorul emisiunii dacă l-a prins pe Rednic cînd lua bani din comisioane, Vasile Turcu a continuat să uimească:

"Da, dar nu mai contează. L-am prins, și? Pentru mine e caracter zero. Eu l-am împrumutat cu bani și nu mi i-a dat niciodată. Cînd era vorba despre ajutorul financiar pentru copilul lui Pașcovici, care avea probleme. Eu și Borcea dădusem deja, dar îi mai trebuia.

Mircea, galant, că dă și el, îl ajută cu 10.000 de euro. Eram la Săftica la antrenament și m-a sunat pe mine, că are o rugăminte că nu poate scoate bani timp de două luni pînă îi expiră un depozit, dacă pot să îi dau 10.000 să îl ajute pe băiatul ăsta.

Nu mi-a dat banii nici în ziua de azi, niciodată. Eu nu stau în 10.000, 12.000 sau 14.000. Măcar să se facă puștiul lui Pașcovici bine, că tot a mîncat o pîine la Dinamo, a crescut la Dinamo, să dea banii ăia la centrul de copii și juniori. Măcar să mă sune Pașcovici să îmi spună că i-a dat lui, sau să îi dea băiatului lui Costel Enache. Dacă îi dă banii lui Costel Enache, mai pun și eu jumătate", a zis Vasile Turcu. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (140)
mean_machine
mean_machine  •  28 August 2015, 00:48

S-a trezit si *** sa isi mai faca putina reclama pe spinarea lui Dinamo doar a fost cel mai prost din curtea scolii cat a fost la noi sau a uitat ce suav l-au luat borcea si badea,intai l-au uns cu alifie si pe urma l-au invatat faza cu sapunul..Daca si asta are dovezi cum are nea *** cu barboianu ne-am lamurit...PS:Imi aduc aminte acum un an cand asta micu' visa un "hostile takeover" la Dinamo...Din ciclul "Piticii spun lucruri trasnite"

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

id45
id45  •  27 August 2015, 23:21

Metre .... o intrebare normala intr-o tara NORMALA ... ce s-ar fi ales de smecheri de smecheri , daca fraierii astia de jucatori NU ar fi apelat la voi ??? - suna murdar , NU ???

chris_bu67
chris_bu67  •  27 August 2015, 21:17

Măi nea Vasilică,acuma spui și mata că l-ai prins pe puriu,după atâta amar de vreme?***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (140)
Comentează