FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FCSB

Vedeta Craiovei a răspuns ofertei lui Gigi Becali + motivul pentru care crede că era presiune dacă jucau pe noul "Oblemenco"

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 octombrie 2017 17:27

Alexandru Băluță a fost ofertat de FCSB în vară, însă Mihai Rotaru a refuzat propunerea lui Gigi Becali. Mijlocașul ofensiv al celor de la CS U Craiova a vorbit despre meciul de duminică și despre faptul că meciul de joacă la Severin, nu la Craiova, pe noul "Ion Oblemenco". 

"Nu mă aştept să mă oferteze iar Steaua, am transmis în vară un răspuns destul de clar. Gândul meu este aici, la Craiova. Am muncit enorm până acum, ne-am câştigat toate punctele doar în teren, îmi doresc un trofeu cu Universitatea Craiova", a zis Alexandru Băluță la Fanatik.

...despre meciul cu FCSB: "Nu este un meci special, îl vom trata ca pe toate celelalte. Trebuie să fim sută la sută de la primul până la ultimul fluier. Dacă vom juca aşa cum Mister ne-a transmis sunt sigur că vom lua cele trei puncte.
Suntem în creştere, noi am reuşit în fiecare meci să înscriem.

Ocaziile pe care ni le creăm trebuie să le fructificăm. Faptul că ei nu consideră că e un derby reprezintă doar o aroganţă de-a lor. Nu vreau să le răspund public, o voi face pe teren".

...despre faptul că se joacă la Severin, nu la Craiova: "Ne dorim un stadion plin la Severin. Îmi pare rău că nu am putut juca aici, în Craiova, sigur am fi făcut un meci mare. Dacă s-ar fi jucat la Craiova, cea mai mare presiune pentru noi ar fi fost să facem rost de bilete pentru prieteni. La Severin sper să fie o atmosferă ca la meciul cu AC Milan". 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
prazburg1948
prazburg1948  •  29 Octombrie 2017, 01:34
Postat de andrei.f pe 28 Octombrie 2017, 10:13

Ba s-a putut juca pe noul stadion dar, oltenilor le-a fost frică să nu ia vreo manita de la Steaua, chiar cu ocazia inaugurării noului stadion. Deoarece riscul este real, vezi precedentul Timişoara, nu înţeleg de ce tot mint oltenii !

Ati batut o echipa a Timisoarei improvizata si va vedeti vedete! Mare aroganta printre fc5bisti! 5-ul in nume stii de unde vine, nu?

andrei.f
andrei.f  •  28 Octombrie 2017, 10:13

Ba s-a putut juca pe noul stadion dar, oltenilor le-a fost frică să nu ia vreo manita de la Steaua, chiar cu ocazia inaugurării noului stadion. Deoarece riscul este real, vezi precedentul Timişoara, nu înţeleg de ce tot mint oltenii !

florar
florar  •  27 Octombrie 2017, 17:51

Auzi si la asta!Cica nu este un meci special dar este o aroganta din partea stelistilor ca nu considera meciul un derby....

Vezi toate comentariile (3)
Comentează