FOTBAL  »  Superliga  »  OMUL DORIT DE STEAUA ARE UN RECORD NEGATIV

Vedeta dorită de Stoichiţă, Okoronkwo, a fost cel mai slab transfer al anului din Premier League în 2003!

Articol de GSP - Publicat luni, 08 februarie 2010 00:00

Isaac Okoronkwo, 31 de ani, este jucătorul pe care Mihai Stoichiţă îl consideră cel mai potrivit pentru a acoperi postul de fundaş central lăsat descoperit după plecările lui Sorin Ghionea şi Ionuţ Rada.

Nigerianul a evoluat de-a lungul carierei la echipe ca Al Rayyan, Sheriff Tiraspol, Şahtior Doneţk, Wolverhampton Wanderers, Alania sau FC Moscova şi are 26 de prezenţe în naţionala Nigeriei, pentru care nu a reuşit însă să marcheze.

Deşi a ajuns în 2003 la Wolves, în Premier League, Okoronkwo nu s-a impus, evoluînd în numai 7 meciuri pentru gruparea de pe Molineux. "Lupii" au renunţat la serviciile fundaşului african după numai un sezon, iar întoarcerea în Est a venit ca un lucru firesc. Nigerianul a semnat cu Alania Vladikavkaz, apoi, în 2006, a ajuns la FC Moscova, pentru care a evoluat pînă la finalul anului trecut.

Ce spunea Okoronkwo în momentul în care a ajuns la Wolverhampton?

"Mă aştept să intru imediat în primul 11, de aia am venit şi nu iau în calcul altă variantă!", este declaraţia pe care nigerianul o făcea în momentul oficializării transferului său. Desfăşurarea ulterioară a evenimentelor nu i-a justificat încrederea. Okoronkwo a fost desemnat de presă  cel mai prost transfer din Premier League în sezonul 2003 - 2004 şi a plecat, dezamăgit, la finalul stagiunii:

"Cei care joacă nu sînt mai buni decît mine, există un alt motiv pentru faptul că nu sînt folosit. Nu ştiu ce, am vorbit cu antrenorul şi nu mi-a zis nimic!".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
dooodooo
dooodooo  •  08 Februarie 2010, 17:25

ce bataie de joc! abia acum zic astia de transfer la tv

faraidazi
faraidazi  •  08 Februarie 2010, 17:23

Eu cred ca dintre cei care s-au vehiculat pana acum sa vina la Steaua ... e cel mai bun, nici nu se compara cu cipriotii (de acolo merita doar Ouon).

faraidazi
faraidazi  •  08 Februarie 2010, 17:22

Faza cu retrasul (de pe wikipedia) nu o cred valabila. Cred ca se refera la faptul ca echipa la care juca (FC Moscova) s-a retras din motive financiare.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează