FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Vedetele Stelei, mazilite de patron!

Articol de - Publicat marti, 26 februarie 2008 00:00

Eşecul de la Iaşi îi va trimite pe bancă pe Goian, Dică, Nicoliţă şi Pleşan. În locul celor patru vor fi folosiţi Rădoi, Dayro Moreno, Habibou şi Lovin, decizia aparţinîndu-i în totalitate lui Gigi Becali


Revoluţie în echipa Stelei după numai o etapă scursă din 2008. Eşecul de la Iaşi a declanşat deja cutremurul în Ghencea. Patru dintre titularii de duminică vor fi scoşi din echipă de Gigi Becali, peste capul lui Lăcătuş, din cauza evoluţiilor modeste. Cine sînt cei patru? Goian, Dică şi Nicoliţă, toţi trei convocaţi la ultima acţiune a echipei naţionale, plus Pleşan!

Motivul? "Nu se poate cu vedetisme în echipă. Cu vedete nu cîştigi nimic. Nicoliţă a ajuns pe la emisiuni de divertisment, cu banderolă de indian pe cap, iar Dică şi Goian mergeau pe la vărul meu şi spuneau aşa: «Nea Giovani, ce faci, nea Giovani, noi cînd plecăm afară?»", a explicat Gigi Becali, cel care a ameninţat că se va implica din nou în alcătuirea primului 11 începînd din runda următoare, cînd Steaua va da piept cu CFR.

De bază în tur
Dacă Pleşan a evoluat doar două meciuri în tur, în rest fiind accidentat, ceilalţi trei fotbalişti care vor fi trecuţi pe bancă au fost jucători-cheie ai Stelei. Dică e golgeterul la zi, cu 7 goluri, dar şi singurul fotbalist din lot care a bifat toate cele 20 de etape de pînă acum. Goian n-a lipsit decît atunci cînd a fost accidentat sau suspendat, iar Nicoliţă are la activ 3 goluri şi două pase de gol, contribuind în mod direct la 25 la sută din golurile Stelei în Liga I.

Cine vor fi înlocuitorii? Rădoi va evolua ca fundaş central, Lovin va face cuplu cu Ovidiu Petre la mijlocul terenului, iar Dayro Moreno va juca în spatele lui Pepe. Cel mai probabil, Habibou îi va lua locul lui Nicoliţă în banda dreaptă, deşi aici mai există şi varianta Surdu.

"Poate nu le mai arde de Steaua, se gîndesc numai la Euro. Nici o problemă, or să stea pe bancă! Nu există la Steaua nici un contract de titular"

Gigi Becali

"Dică, Goian şi Bănel cred că dacă sînt la echipa naţională, automat sînt şi la Steaua titulari? Se înşală amarnic! Vor suporta consecinţele pe propria lor piele"
Gigi Becali

"Toţi jucătorii trebuie să ia acest exemplu ca pe un avertisment. Indiferent cum se numesc, cît au costat şi cît cîştigă, nu au locul de titular garantat!"

Gigi Becali

19 milioane de euro

este suma pe care Gigi Becali a solicitat-o în această iarnă în schimbul lui Goian, Dică şi Nicoliţă



Ce le-a reproşat Becali

În discuţiile pe care le-a avut după meci cu apropiaţii, în drum spre Bucureşti, Gigi Becali i-a luat în colimator pe cei 4. Iată ce a spus despre fiecare dintre ei:


Dică

"N-a jucat nimic, n-a făcut nimic. Nu l-a ajutat deloc în atac pe Pepe, a fost o umbră a jucătorului din amicale, cînd mi s-a spus că a jucat bine şi că a dat multe goluri"


Goian
"Ce a căutat să facă faultul ăla inutil din care a ieşit golul doi al Iaşiului? De cînd e cu gîndul doar la plecare, nu prea mai joacă, ziceai că e căpiat în meciul cu Poli"


Pleşan
"N-am nimic cu băiatu', dar săracu' nu e pregătit fizic. S-a văzut pe el că nu poate să joace titular, nu putea să stea bine în picioare"



Nicoliţă

"OK, şi-a dat autogol, asta se întîmplă, însă din momentul ăla a fost buimac! I s-au urcat şi lui la cap aerele de vedetă. E la echipa naţională, vorbeşte de Euro, se duce la emisiuni TV, nu te mai înţelegi cu el"

Li s-a mărit salariul
Trei dintre cei patru jucători care au intrat în vizorul lui Becali tocmai au beneficiat de o mărire de salariu la începutul lui 2008. Este vorba despre Goian, Nicoliţă şi Dică.

Jucătorul / Cît avea (dolari) / Cît are acum
Dică 180.000 250.000
Nicoliţă 240.000 300.000
Goian 150.000 200.000

Citește și:

Gică Popescu, prima reacție după atacul furibund al lui Ionel Ganea
Nationala
Gică Popescu, prima reacție după atacul furibund al lui Ionel Ganea
Transfer de ultimă oră în Superligă » L-au adus pe noul Compagno: cine e „tancul” de 1,98 metri!
Superliga
Transfer de ultimă oră în Superligă » L-au adus pe noul Compagno: cine e „tancul” de 1,98 metri!
Gigi Becali, ultimele detalii despre țintele din perioada de mercato: „Voi investi 3-4-5 milioane” + „Cu Chipciu nu putem merge în Champions League”
Superliga
Gigi Becali, ultimele detalii despre țintele din perioada de mercato: „Voi investi 3-4-5 milioane” + „Cu Chipciu nu putem merge în Champions League”

A ales Louis Munteanu? Disputat de FCSB și Rapid, atacantul a fost filmat cântând despre rivală: „Are valoare d'aia mare / Și știu că nu vă convine”

Mihai Pintilii, despre cel mai greu adversar din carieră: „Era un «bighidiu» d-ala mic. Dădeam cu ură în el, dar nu cădea. Dă-te-n... Doamne, iartă-mă”


Comentarii (64)
 •  26 Februarie 2008, 21:58

decat cu surdu, mai bine cu bunica de la bellu!

 •  26 Februarie 2008, 19:23

Banel : 25000 USD/luna Dica :20833 USD/ luna Goian: 16666 USD/ luna ! In medie un analfabet din astia ia 50.000 RON[adica 500 de milioane vechi] intr-o luna si mai dau si cu stangu-n dreptul!

 •  26 Februarie 2008, 19:11

Ce vedete fratilor? Astia-s niste desculti si niste distrusi care-i iau banii degeaba lui gigel.

Vezi toate comentariile (64)
Comentează