FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT

Verdictul GSP: 3 motive pentru care MM nu are dreptate în cazul Sânmărtean

Articol de - Publicat duminica, 29 mai 2016 20:18

Gazeta Sporturilor de Duminică a făcut o radiografie a anului 2014 petrecut de Lucian în tricoul roş-albastru, iar concluzia îl contrazice pe Stoica.

Cu Ludogoreţ a fost strălucitor

MM îi reproşează lui Sânmărtean inclusiv eliminarea cu Ludogoreţ, numai că, în acea dublă, mijlocaşul a fost cel mai bun stelist. În prima manşă, a făcut un joc formidabil, a obţinut şi un penalty, ratat de Chipciu, şi a primit din partea Gazetei nota 9.

La retur, chiar dacă n-a fost refăcut complet, Lucian a evoluat cu infiltraţii, dar a cedat şi a fost înlocuit în minutul 83. Atunci, scorul era 0-0, la care Steaua era calificată. Şi în retur, evoluţia lui a fost foarte bună, a primit nota 7, calificativ la care a mai ajuns numai Varela.

S-a întors la naţională

Modul în care a jucat în tricoul Stelei l-a readus pe Lucian şi în tricoul echipei naţionale. În toamna lui 2014, după 3 ani de pauză, Piţurcă l-a chemat şi prestaţiile lui au fost foarte bune. Chiar şi după plecarea lui Piţurcă, Sânmărtean a continuat să fie un obişnuit al primei reprezentative.

Numărul 1 în ancheta Gazetei

MM spune despre Sânmărtean că n-a făcut nimic la Steaua, dar la finalul acelui an, 2014, a ieşit cel mai bun fotbalist român în ancheta Gazetei Sporturilor. El i-a devansat pe Keşeru, Raţ, Chipciu şi Maxim într-un top în care rezultatele au fost decise de voturile celor 5 categorii: antrenori, căpitani, preşedinţi, cititorii şi ziariştii GSP. 

CIFRELE LUI SÂNMĂRTEAN ÎN 2014 LA STEAUA:

  • 42 de meciuri
  • 40 ca titular
  • 5 goluri
  • 16 pase de gol
  • 6,81 e media notelor GSP, ceea ce înseamnă că a fost în mod constant foarte bun
  • 500 de mii de euro a fost suma cu care Steaua l-a vândut la Al Ittihad

O mai poate ajuta Sânmărtean pe Steaua?

DA
NU

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
hehehehe
hehehehe  •  30 Mai 2016, 09:15

Ce tot scrieti demm stoica asta? Zilnic sunt 2-3 articole in care apare nefericitul asta.. Mai terminati odata cu nulitatile, promovati valori reale (daca avem), iar pt astia faceti o rubrica ''Sa mai radem'' si acolo puteti sa scrieti toata ziua de mm, de gigi, de mache, de reghe..

daniel.soare
daniel.soare  •  30 Mai 2016, 07:12

Bai idiotilor care scrieti aici toate tampeniile astea cine e mm asta ma de tot il scoate ti in fatza,a?va da bani sa scrieti despre un prost care linge peste tot mm in sus mm in joc un prost care a pacalit alti idioti *** cind vad pacat de ziar

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

icstream
icstream  •  29 Mai 2016, 22:53

Sanmartean i-a dat flit memelushei. I-a scos "specialistul" din cap.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează