FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Verdictul lui Laurențiu Roșu: "El e jucătorul care ar fi putut schimba jocul Stelei, nu Teixeira!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 octombrie 2016 18:50

Fost mijlocaș al roș-albaștrilor, Laurențiu Roșu crede că Steaua a greșit în vară când a refuzat să-l ia pe Lucian Sânmărtean. Tehnicianul celor de la UTA îl vede pe acesta drept jucătorul perfect care să coordoneze jocul vicecampioanei. 

"Cred că cel mai bine pentru Steaua ar fi fost să-l aducă pe Sânmărtean. E un jucător valoros, un jucător tehnic, care scoate ușor om din joc și care putea da ultima pasă.

Eu zic că el încă mai putea juca la un nivel înalt. Acum, dacă nu l-a adus pe Sânmărtean, Steaua s-a orientat la Teixeira.

Alibec e un jucător talentat, care poate aduce un plus echipei. Dar totul depinde de el, dacă se va putea integra repede. Să nu se întâmple cum s-a întâmplat cu Tade, cu Iancu", a declarat Roșu la TV Dolce Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  27 Octombrie 2016, 10:36

Laurentiu, chiar vrei sa fii crezut? Uita-te la Sinmartean care gifiiie dupa fiecare sprint. El niciodata nu a avut vitalitatea lui Teixeira, astfel ca nu stiu ce a fost in capul tau! Sinmartean o sa mai joace, de placere, un an sau doi, dar niciodata nu va fi competitiv in conditiile unui fotbal total. Chiar nu vrei sa intelegi ca Steaua cauta "altceva"? Ce ar fi facut Sinmartean in actuala sitauie a Stelei? Ar fi marcat el in locul atacantilor vicecampioanei? Nu vezi ca nu poate trage la poarta, el fiind "mingicar"?

ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  26 Octombrie 2016, 23:48
Postat de haideusicfr pe 26 Octombrie 2016, 19:34

Rosu are dreptate, Sanmartean ar fi fost o *ciorba reincalzita* ,Teixeira e * proaspat*. Un habarnist si un rautacios ca MM conduce Steaua, pacat de CFR ca are situatia financiara pe care o are ,castigarea titlului n-ar fi fost o problema.

bolovane, ***, lasa-i in pace pe altii! sunt satul de "specialisti"!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

811730288915362
Constantin Luca  •  26 Octombrie 2016, 21:16

e suficient ca cineva(un dragomir)sa bazaie la urechea lui becali ca imediat lncep negocierile cu juniorul texeira aruncand un sac de bani,are ogroaza de copii extrem de talentati,pe care a dat bani ,nu-i joaca decat cateva minute dupa care spune imediat,nu-i de steaua.lmi aduc aminte de debutul lui vranceanu,mihalcea ontel si cati altii,sant aproape distrusi pt ca nu-le da credit.lmpunete reghe daca esti antrenor,hagi cum poate sa fie pe podium numai cu,copii?+cativa trecuti de 23 de ani(cu juniorul brandan).mai lasati strainii pe la casele lor,le-e dor parintilor de ei,ocupati-va de ai nostri...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează