FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB, DUMINICĂ, 20:45, DIGI, TELEKOM, GSP.RO

Veste bombă înainte de CFR - FCSB » Un jucător criticat constant de Gigi Becali a fost lăsat acasă!

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 martie 2018 19:04

Deși a anunțat că nu are nicio problemă de lot pentru derby-ul cu CFR Cluj, Nicola Dică a luat o decizie surprinzătoare, lăsându-l acasă pe mijlocașul Dragoș Nedelcu (21 de ani) pentru derby-ul de duminică. 

Decizia este cu atât mai surprinzătoare cu cât fotbalistul adus de la Viitorul nu întâmpină nicio problemă medicală și nici nu este suspendat pentru acest meci!

Nedelcu a fost constant una dintre țintele lui Gigi Becali, astfel că decizia de a nu fi pe teren la Cluj i-ar putea aparține chiar latifundiarului. Patronul FCSB l-a criticat în termeni duri pe mijlocaș în această iarnă, seria de acuze începând după meciul de la Mediaș, câștigat greu de FCSB cu 2-1: 

"În schimb, imediat după criticile venite din partea patronului, Nedelcu a fost apărat de fostul antrenor Gică Hagi: "Nedelcu e criticat? Îmi vine să râd! Cum să nu fie bun, dacă selecţionerul Contra îl cheamă la naţională?"

  • CFR Cluj - FCSB, meci cu implicații importante în lupta pentru play-off, se joacă duminică, de la ora 20:45. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (36)
cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  18 Martie 2018, 16:44
Postat de dinamo_fan pe 17 Martie 2018, 20:07

cat zicea gigi ca ia pe asta ? 100 de miioane sau 150 ?

10 lei, exact cat ati luat voi pe superjucatorul anton... A propos, cand jucati cu Juve? Ma refer la cei din colentina nu cei de la Torino.

cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  18 Martie 2018, 16:39
Postat de tinn pe 18 Martie 2018, 01:01

tot numa aia fo 200 o sa fiti la meciurile cu echipele satelor dimprejur

***. Chiar trebuie sa citesti toate aberatiile celor care faceau ca terenul sa fie suspendat in Europa din cauza ca bausera prea mult? Ei ar trebui sa citeasca stirile de la Liga 5, pardon, liga 4 ca i-a ajutat psd sa se infiinteze mzi sus decat specifica regulamentul, deci de amatori, aici sunt stirile despre profesionisti.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  18 Martie 2018, 16:35
Postat de cetateanul_surmenat pe 18 Martie 2018, 16:34

Voi ar trebui sa va numiti PSD 2 (PSD 1 e csu) pt ca v-ati infiintat POLITIC in L4 in loc de L3 cum spune egulamentul, dar daca e ordin de la psd se face imediat. Ati eludat regulamentele de la infiintare si mai aveti tupeul sa-l acuzati pe jiji de nereguli cand voi v-ati nas ut prin cezariana politica! Ipocritilor. A propos de galerie, nu sunt platiti cum ati fost voi sudul si nordul, in plus ati fost platiti de cel pe care il blamati acum, sunteti doar niste serpi care profita de oameni si apoi, cand nu mai primesc, se intorc sa muste mana celui care v-a hranit.

* L5

Vezi toate comentariile (36)
Comentează