FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Veste excelentă primită de Becali » Steaua a dat lovitura și a făcut o superafacere

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 noiembrie 2016 09:28

Steaua a dat lovitura și a reușit să semneze un contract de sponsorizare cu un nume puternic.

Oficialii vicecampioanei au semnat ieri un parteneriat valabil pe o periodă de doi ani, care va debuta începând cu returul sezonului 2016-2017, cu firma Kia Motors România.

"Atunci când vine vorba despre performanţe, Steaua este pe primul loc in istoria fotbalului românesc. În concluzie, asocierea clubului nostru cu un brand care este partener oficial al competiţiilor inter-ţări organizate de către FIFA şi UEFA este una venită în mod natural şi, în acelaşi timp, onorantă pentru noi!", a spus Valeriu Argăseală, președintele Stelei.

Este al treilea sponsor oficial al echipei lui Reghe, după City Insurance și Netbet.

Kia este partener oficial al FIFA și UEFA și pune la dispoziție mașini pe durata Campionatelor Mondiale și Europene. 

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (17)
60old
60old  •  19 Noiembrie 2016, 13:04

nebroaska, poate acum de black friday iti iei si tu niste creier, chiar de esti sarac, iti dau eu cativa firfirei. http://www.trilulilu.ro/imagini-haioase/avem-creier-de-vanzare

crimson.veritas
crimson.veritas  •  19 Noiembrie 2016, 11:27

sunt societati cu obiect de activitate distinct ... nu se confunda nimic cu nimic ...:)) Sunt practic aceleasi legi ... in speta Legea Societatilor Comerciale 31/1990 ... actualizata aproape in fiecare an! Statul nu mai are nimic de spus ... juridic ... fata de nici una din societatile pe care le-a privatizat! PS ... putine au fost societati;le privatizate cu succes ... cum a fost Sectia de Fotbal a clubului CSA ...:)) Nu reusesc sa inteleg ... care sunt motivele de ingrijorare sau confuzie ale unora, desi incerc !? ...:)) Vizavi de Dinamo ... ei au trecut printr-un proces similar de privatizare ... si s-a creat FC Dinamo Bucurest 1948 SA ... unde actionar majortar a fost Badea ... ulterior ... acesta si ceilalti actionari ... au cedat aceasta activitate lui Ionut Negoita! Bazaconile alea cu 'palmaresul e la Badea' ... sund doar asa ... niste bazaconii ... bancuri de tabloid ... basist ... ca si in cazul Stelei! Palmaresul este un drept competional nepatrimonial, indivizibil si inseparabil de celelate drepturi competionale ... care se transmit continuatorului juridic ... si nu pot face obiectul unei tranzactii paralele ... fi oprite pe o socitate, transferate pe alta ... care nu este continuator, s.a.m.d.! Nu mai aberati ... daca nu stiti despre ce este vorba ... abtineti-va de la comentarii de natura tehnca, juridica! Turcu, Talpan, Badea ... nu face decat sa va folosesca ca masa de presiune ... profidand de faptul ... ca sunteti basisti ... specia online! ...:))

494057780756927
Agentie De Turism Resita  •  19 Noiembrie 2016, 11:06

De ce trebuie confundata Clubul Sportiv al Armatei Steaua cu Fotbal Club Steaua, sau Clubul Sportiv Dinamo cu Fotbal Club Dinamo, sau Clubul Sportiv Rapid cu Fotbal Club Rapid, s.a.m.d. Daca schimbarea s-a facut atunci asa cum s-a cerut, acum daca se revine eu zic ca nu este legal. Legile de acum nu sunt la fel ca atunci cand s-a facut modificarea. Acum cand aceste cluburi vad ca fotbalul aduce bani vor si ei ... o parte. Din pacate Rapidul s-a stins, urmeaza si Dinamo si Steaua. Sa vedem atunci ce fotbal vom mai avea. Viitorul derbi NATO - SRI/DNA.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează