FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Veste uriașă pentru Steliano Filip!

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 decembrie 2016 00:00

Viaţa lui Steliano Filip începe să fie din ce în ce mai frumoasă!

La doar 22 de ani, fundaşul stânga al lui Dinamo este titular incontestabil la clubul din Ştefan cel Mare, e convocat constant la echipa naţională şi văzut de către selecţionerul Christoph Daum ca unul dintre cei mai promităţori tineri fotbalişti români. Mai nou, fundaşul stânga se pregăteşte să fie tată pentru că iubita sa, Bianca, 22 de ani, este gravidă în luna a treia, urmând să nască un băieţel.
Cei doi s-au cunoscut în urmă cu trei ani, dar au oficializat relaţia în urmă cu doi ani şi, de atunci, Bia este nelipsită de la toate meciurile pe care Filip le joacă: "Sunt foarte mândră de el! Când intră pe teren tremur toată! Îmi vine să-mi fac o pancartă pe care să scrie «Sunt iubita lui Steliano Filip»", declara Bianca pentru ProTV în urmă cu ceva timp.

Conform unor surse autorizate, Bianca se pregăteşte pentru o carieră în televizune, asta după ce în trecut a fost Miss Timişoara. Iubita lui Filip a fost văzută de curând, în mai multe rânduri, la postul de televiziune Kanal D, unde a mers pentru a-şi negocia o viitoare colaborare cu postul turcesc.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
zecs93
zecs93  •  18 Decembrie 2016, 17:36

Sa-i traiasca copilu, forzza dinamoo !!!

haideusicfr
haideusicfr  •  18 Decembrie 2016, 14:24
Postat de Alex Slaniceanu pe 18 Decembrie 2016, 10:54

Lasa sa fie fericiti! Se potrivesc de minune. El are bani *** :D Asteptam cu nerabdare *** si prima aventura a unuia dintre ei...oricare ...

*Raule* ! Ai mai vazut vreodata ?

asystel
asystel  •  18 Decembrie 2016, 11:30

Vad ca toti ii uram de bine!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close