FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA

Vezi AICI cum a sărbătorit un timişorean faptul că Poli şi-a recîştigat palmaresul

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 noiembrie 2010 00:00

Un suporter al lui Poli Timişoara a ales o metodă mai inedită de a îşi arăta dragostea pentru Poli şi pentru oraşul său, dar şi pentru faptul că echipa Timişoarei şi-a recuperat stema şi palmaresul.

 

Nelu Pera, un fan înfocat al timişorenilor, şi-a etalat iubirea pentru Poli pe faţada casei. La 4 km de Timişoara, în localitatea Giroc, o singură locuinţă pare desprinsă din cronicile istorice. Un peret întreg adună toate simbolurile Timişoarei, Catedrala Mitropolitană, Domul catolic, Opera şi stadionul "Dan Păltinişanu", într-un desen sugestiv, completat de cavalerii viola pregătiţi să le apere.

El a fost ajutat de un amic şi lucrarea a durat o lună de zile, dar nu doreşte să se oprească aici.

Vezi AICI cum doreşte Nelu Pera să continue opera sa

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
osamafzr
osamafzr  •  19 Noiembrie 2010, 23:08

splendid

gen_mitza
gen_mitza  •  19 Noiembrie 2010, 22:59

Felicitari ! Cel mai infocat suporter ! Sunt stelist dar locuiesc in banat , deci pot sa spun ca sunt 40% pentru Poli ! As vrea ca la finalul sezonului Poli si Steaua sa fie printre primele 3 ..

ratza76
ratza76  •  19 Noiembrie 2010, 21:27

in sfarsit vad ca nu mai injura FRATII nostri olteni, dinamovisti, stelisti si altii. ma bucura faptul ca toata lumea e de acord ca lucrarea . este extraordinar, super tare toata lucrarea.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează