FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

“Viaţa mea e Dinamo!”

Articol de - Publicat marti, 20 mai 2008 00:00

Dănciulescu nu pleacă din Ştefan cel Mare. Au fost respinse toate ofertele şi atacantul spune că rămîne să mai cîştige cel puţin un titlu cu “cîinii”.

Golgeterul Ligii I, Ionel Dăn­ciulescu, a avut ieri di­mi­nea­ţă o discuţie privată cu ac­ţio­narii clubului pentru a şti care este viitorul lui Dinamo. Şefii l-au a­sigurat pe atacantul de 31 de ani că este dorit în continuare în Ştefan cel Mare, cel puţin încă două sezoane, atît cît mai are contract. Totodată, a fost respinsă oferta de la CFR Cluj, dar şi cele din Elveţia şi din Germania.

- «Danciule», ce faci, rămîi la Dinamo, pleci la Cluj?
- Lucrurile sînt cît se poate de clare: viaţa mea se intersectează cu cea a lui Dinamo! Nici un moment nu m-am gîndit să plec. Am avut o discuţie cu Cristi Borcea, ne ştim de atîta vreme şi întotdeauna a fost corect cu mine. Am realizat că oa­menii mă apreciază la Dinamo, ceea ce e foarte important. Nu aş putea să plec de aici. Îmi merge bine, sînt mulţumit, iar fanii, sper eu, apreciază munca mea.

- Şefii şi-au onorat pro­mi­siu­nile de mărire a salariului?
- Repet. Eu am vrut să văd dacă sînt apreciat. Dacă lucrurile vor merge bine la Dinamo şi dacă se vor în­deplini obiectivele propuse, a­tunci, cu siguranţă, toată lumea va fi satisfăcută şi din punct de vedere financiar.

- Te simţi dorit de toţi în Ştefan cel Mare?
- Da. Eu ştiu doar să mă an­tre­nez, să încerc să joc cît mai bine, să dau goluri. Pentru mine vorbesc cifrele. Întotdeauna am fost de­­votat clubului, iar aici am cu­noscut mari satisfacţii. Cristi Borcea şi ceilalţi şefi au fost mereu corecţi faţă de mine, iar eu i-am răsplătit cu aceeaşi corectitudine. Vreau doar să cîştigăm al 19-lea titlu din istoria clubului, să ajungem în Champions League, în grupe, apoi să vină titlul cu numărul 20 şi alte, şi alte trofee.

“Am încredere în Dăn­ciulescu, în valoarea, ataşamentul şi maturitatea sa sportivă. Este un profesionist desăvîrşit”
Nicolae Badea preşedinte CA Dinamo

Salariu aproape dublu!

Oficialii dinamovişti i-au oferit atacantului de 31 de ani un nou contract, mult mai avantajos decît cel de 120.000 de dolari pe sezon. Surse apropiate clubului afirmă că golgeterul “cîinilor”, cu 24 de reuşite în toate competiţiile, va putea ajunge la aproximativ 200.000 de dolari pe sezon, el avînd stipulate în noul acord mai multe bonusuri de performanţă. Iar şefii i-au mai promis ceva: că va rămîne în conducerea clubului, într-o funcţie managerială, după ce îşi va încheia cariera de fotbalist!

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (7)
 •  21 Mai 2008, 19:24

Danciu esti sufletul lui Dinamo.VEI RAMANE IN TOTDEAUNA IN INIMILE FACILOR PT TOT CE AI FACUT LA DINAMO.CU TOT RESPECTUL BRAVO DANCIU

 •  20 Mai 2008, 23:10

mare OM mare CARACTER. Casa ta e DINAMO. MULTUMIM.

 •  20 Mai 2008, 23:10

mare OM mare CARACTER. Casa ta e DINAMO. MULTUMIM.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează