FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - FC BOTOȘANI 0-2

Victoraș, te-ai gândit ce faci cu banii? :) Botoșaniul a învins Chiajna și a urcat pe locul 3, scor 2-0

Golofca este una dintre revelațiile acestui sezon
Golofca este una dintre revelațiile acestui sezon

Articol de - Publicat joi, 22 septembrie 2016 00:00

Moldovenii s-au impus fără emoții la Chiajna și s-au instalat pe locul 3, context în care prima specială pentru titlu cerută de Astafei nu mai pare pură ficțiune.

Câteva întrebări așteptau răspunsul lângă București. Câte una pentru fiecare tabără. Pentru gazde, Constantinescu a înscris unul dintre golurile campionatului împotriva Craiovei, în condițiile în care sezonul trecut a fost uitat pe la echipa a doua din cauza celor 35 de ani, iar vârful trebuia să demonstreze că încă îl mai țin "balamalele".

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

La Botoșani, probabil cel mai în formă jucător din campionat, Istvan Fulop, a vorbit despre posibilitatea de a juca pentru echipa națională a Ungariei. Lumea și-a îndreptat imediat privirile asupra lui. Era de văzut cum va reuși să gestioneze presiunea.

Ritmul a fost bun, evident. Botoșaniul joacă frumos, iar Chiajna are "benzi" de viteză prin Serediuc și Grădinaru, care au semănat ocazii pe flancuri.

Reprizele de ploaie au dat o viteză și mai mare balonului, viteză ce a început în partea secundă să-i încurce pe jucători. Dar Fulop și-a menținut forma bună, a driblat pe dreapta, a tras tare în Bălgrădean și cineva a stat în fața porții ca să înscrie.

Atenție la acest cineva: Golofca, un jucător care nu se știe cum s-a irosit prin liga secundă până la 26 de ani, a confirmat ceea ce atenții observatori ai Ligii 1 știau deja! Este foarte rapid, are tehnică și scapă foarte ușor din marcajul adversarului.

Ca tacâmul să fie complet, Vașvari a făcut o fază în stilul Thierry Henry: a ridicat mingea de la pământ și până să atingă gazonul a trimis în bară și gol.

Ce am învățat? Botoșaniul își face jocul spectaculos indiferent de scor și adversar, însă Chiajna pare să urmeze traseul de anul trecut, când s-a salvat de la retrogradare în ultimele meciuri. Grijă mare! Nu îi mai are pe Milevski, Obodo sau Purece.

"Mă bucur că am și marcat, bine că ne-am revenit după meciul cu Viitorul. Nu aveam presiune, aveam destule puncte. Pentru mine a fost prima dată când am jucat pe sintetic și mi-a luat puțin să mă obișnuiesc"
Cătălin Golofca, atacant Botoșani

"Am depus actele pentru toată familia pentru cetățenia maghiară, dar nu mă gândesc la acest lucru acum. Când voi avea cetățenia și dacă voi primi o convocare, voi discuta cu familia și voi lua o decizie. Nu știu ce voi face!"
Istvan Fulop, mijlocaș FC Botoșani

"Eu l-aș sfătui pe Fulop să aleagă naționala Ungariei. Ar avea mai multe șanse să joace acolo. Din câte am văzut, ar avea cu siguranță valoare!"
Basarab Panduru, expert DolceSport

"Ne îngrijorează că nu scoatem puncte acasă! Au fost niște erori personale, dar tot noi o să o scoatem la capăt"
Răzvan Grădinaru, mijlocaș Chiajna

chiajna botosani 0 2

Save

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează