FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

VIDEO 8 personaje TARI din fotbalul românesc sub lupa lui Porumboiu! Acuze grave la adresa lui Paszkany: „Lucra undeground! Avea sistemul perfect, de la LPF și FRF până la arbitri”

Articol de GSP - Publicat marti, 05 februarie 2019 14:10

Adrian Porumboiu a caracterizat câteva personaje importante din istoria modernă a fotbalului românesc. A glumit pe seama unui scandal cu Cristi Borcea, dar își aduce aminte și de Arpad Paszkany, fostul patron de la CFR. 

...despre Paszkany: „Șmecher mare. Mare! Cel mai mare de la acea vreme. Nu vorbea, nu ieșea, nu se certa, dar lucra underground. A câștigat tot ce trebuia să câștige și ce nu trebuia. Ne-a dat o lecție la toți. A avut un sistem perfect. De la politic, la Ligă, FRF și la arbitraj. A fost isteț!”.

FC Vaslui a pierdut două trofee în luptă directă cu CFR Cluj: Cupa României în 2010, 0-0, 4-5 la penalty-uri în finală, și campionatul în 2012.

...despre Borcea: „Cristi rămâne un tip simpatic. Îmi rămâne în cap nepoțelul care se uita la TV. Și se tot dădeau reluări, iar Matei nu realiza asta. El credea că mă cert cu Borcea în fiecare zi. Eu mă certasem o dată, dar tot repetau scandalul”.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
ray51
ray51  •  06 Februarie 2019, 12:07

'... 4-5 la penalty-uri în finală' - mai ales la penaltiuri si-a bagat 'coada' mai-marele Paszkany. Adriene, o luasi razna!

cj666
cj666  •  05 Februarie 2019, 21:45

Hopa! Cum oierul a luat-o pe campii si fecesebe he he merge din bine in mai bine, hopa si stiuletele cu mari dezvaluiri.... Cum si mititca a scapat de parnaie, cooperativa redivivus!

turbozero
turbozero  •  05 Februarie 2019, 19:12

si tilul de anul trecut ca inclusiv acum tot el e sefu in deal

Vezi toate comentariile (9)
Comentează