FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - POLI IAŞI 1-1

VIDEO Anonimii lui Stoicanetti fac minuni » Gorjenii decimați nu s-au făcut de râs cu CSM Poli Iași, 1-1

Negruț (dreapta) nu mai înscrisese în Liga 1 din luna mai a anului 2015 // FOTO sportpictures.eu
Negruț (dreapta) nu mai înscrisese în Liga 1 din luna mai a anului 2015 // FOTO sportpictures.eu

Articol de - Publicat sambata, 04 februarie 2017 00:00

Gorjenii au jucat peste așteptări aseară şi i-au încurcat pe moldoveni în tentativa acestora de a prinde play-off-ul.

 Adunaţi de pe drumuri şi cu salarii de maximum 1.500 de euro pe lună, fotbaliștii lui Flavius Stoican păreau să formeze cea mai "subțire" echipă din prima divizie. Aseară însă, în multe momente, au părut mai în vână decât jucătorii Iașiului, care în urmă cu doar o jumătate de an jucau în preliminariile Europa League!

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Cristea-show

Prima parte a fost dominată de oaspeți, care şi-au creat două ocazii mari de a marca, dar veteranul Ligii 1, Răzvan Stanca (37 de ani), nu și-a pierdut reflexele şi a respins şarjele lui Vasile Gheorghe și Andrei Cristea.

Experimentatul Cristea a ieşit la rampă în mai multe rânduri cu execuţii de efect. A şutat din întoarcere, a și marcat, din ofsaid!, și a trimis mingea la vinclul porţii adverse, fiind cel mai "viu" om al Politehnicii. Totuși, la gol s-a lipit colegul său Vasile Gheorghe, şi el cu o execuţie apreciată în minutul 60: voleu de la 10-11 metri, care l-a lăsat pe Stanca fără replică.

La 0-1, gazdele chiar că nu au mai avut ce apăra și au ieșit la joc. Forcingul a dat rezultate, mai ales că un ajutor important a venit din partea lui Ovidiu Mihalache. Căpitanul ieșenilor i-a pasat perfect lui Sergiu Negruţ, iar fostul "ceferist" a făcut 1-1!

Stoican a părăsit arena din orașul natal cu pieptul înainte și în aplauzele puținilor spectatori prezenți, în vreme ce Neagoe a irosit o mare oportunitate de a se apropia de locurile de play-off.

"Ştiam că va fi un meci greu, mai ales că era primul joc împreună pentru noi. Am încercat să nu primim gol şi să nu pierdem, ne-am descurcat bine având în vedere că adversarul a fost unul dificil"
Răzvan Stanca, portar Pandurii

"Pandurii nu sunt o echipă construită peste noapte, au deja trei săptămâni împreună. Eu ştiam că va fi greu, le-am spus asta jucătorilor pentru că i-am urmărit în Antalya. Când faci greşeli cum am făcut noi, fotbalul te pedepseşte"
Eugen Neagoe, antrenor Poli Iaşi

"Nu pot să îmi explic ce s-a întâmplat, chiar nu ştiu, o relaxare sau o neatenţie. Noi am dominat clar de la un capăt la altul şi totuşi plecăm cu un singur punct de aici"
Vasile Gheorghe, mijlocaş Poli Iaşi

pandurii poli iasi 1 1

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează