FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - DINAMO

VIDEO Aroganță maximă a lui Adrian Mititelu la adresa lui CS U Craiova: "Bun venit Dinamo la Craiova, ne cerem scuze că nu ne găsești acasă"

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 aprilie 2015 09:32

CS U Craiova o va întîlni pe Dinamo duminică, de la ora 17:30, în
direct la DigiSport, LookTV și liveTEXT pe GSP.RO. Meciul se anunță unul special pentru ambele părți, fiind bine știută rivalitatea dintre cele două orașe.

Adrian Mititelu le-a făcut o aroganță celor de la CS U Craiova, postînd un mesaj special atît pe pagina de Facebook, cît și pe site-ul ediție.ro.

"Bun venit Dinamo la Craiova, ne cerem iertare că nu ne găsești acasă", este titlul materialului.

Continuarea este următoarea: "Si pentru ca duminica vine in Craiova echipa Dinamo Bucuresti, cel mai mare rival al clubului Universitatea Craiova va propun sa vizionati cateva minute, unul dintre cele mai frumoase meciuri pe care aceste doua echipe de traditie le-au disputat de-a lungul timpului .

Din pacate pentru Dinamo, un club care chiar daca din punct de vedere sportiv l-am hulit, dar totodata l-am si respectat este nevoita datorita circumstantelor sa joace impotriva unei stafii a unui hibrid-experiment unic in lume.

De-a lungul vremii, de cate ori Dinamo sosea in Craiova provoca un entuziasm urias in intreaga Oltenie, dintotdeauna pentru Universitatea Craiova acest meci reprezenta meciul anului. Duminica, insa cateva mii de olteni ahtiati dupa fotbal cu un nod in gat si cu inima stransa vor merge in primul rand pe Extensiv pentru a o vedea pe rivala Universitatii Craiova de o viata", a fost mesajul.

Video-ul postat este cu meciul cîștigat de Universitatea Craiova, scor 2-0, partidă care a contat foarte mult pentru Dinamo în vederea economiei campionatului pe care l-a pierdut în ultimele etape în fața Unirii Urziceni.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (39)
eugen76_pan
eugen76_pan  •  18 Aprilie 2015, 16:28

Pentru cine nu stie inca, in contul ALA de Facebook nu posteaza MARIN AJICA MITITELU,ci ***/*** lui de incredere Ion Spânu .Deci,nu va mai chinuiti sa-i puneti intrebari.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

maryuss87.
maryuss87.  •  18 Aprilie 2015, 16:28
Postat de conasu_boeru pe 18 Aprilie 2015, 14:03

Ce jucatori erau in ambele echipe si ...cat si-a mai batut joc Mitetelu de Nicolo Napoli pe care cred ca l-a dat de vreo trei ori afara ! Uite unde sunt fiecare acum....

napoli e chiar un super antrenor, ca drept dovada parcursu iasiului, cu inca 3 victorii ajung pe loc de europa

ertyuiop
ertyuiop  •  18 Aprilie 2015, 15:59

Mititelule, om cu nume predestinat, sa-ti ceri intregii tari scuze ca momentan U Craiova nu mai exista......cel putin sa cedezi palmaresul unei persoane onorabile pt. ca U Craiova sa renasca!

Vezi toate comentariile (39)
Comentează