FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

VIDEO Au apărut imagini noi de pe stadionul "Ion Oblemenco" » Jucătorii au planuri mari: "Visez să marchez primul gol pentru CSU Craiova pe noua arenă"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 aprilie 2017 19:01

CSU Craiova a prezentat pe o rețea de socializare un clip video în care se arăta stadiul lucrărilor la noul stadion din Bănie.

Alexandru Băluță a vorbit despre noul stadion ” Ion Oblemenco” și spune că visează să marcheze primul gol pentru CSU Craiova.

"Mi se pare că arată incredibil față de ultima dată când am fost pe acest stadion, atunci încă nu era finisat. Abia aștept să evoluez acolo și să avem performanțe mari.

Sunt sigur că stadionul va fi plin, totul depinde de jucători pentru a-l umple. Visez să marchez primul gol pe «Ion Oblemenco»", a declarat Băluță.

Noul stadion din Craiova urmează să fie finalizat în această vară, iar inaugurarea ar fi prevăzută pentru începutul toamnei.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
gabryel28
gabryel28  •  27 Aprilie 2017, 12:46

Pe acest stadion vor juca adevaratii lei ai baniei nu *** Fortza FC UNIVERSITATEA CRAIOVA!!!❤️

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1875098472706534
Alexandru Firan  •  27 Aprilie 2017, 12:23
Postat de gumbo pe 27 Aprilie 2017, 09:31

Frumos stadionul, doar că mi se par cam prea multe loje, chiar nesimțit de multe. Trei niveluri de loje, lungi cât terenul de fotbal. iar cel de jos are tavan înalt, zici că se construiește un palat sau un hotel, sectorul ăsta de loje... Părerea mea, hâc.

Acolo se afla si hotelul si restaurantul, de asta pare mare zona aceea.

aius
aius  •  27 Aprilie 2017, 11:49

Sa-l vedem la final!Macar sa aiba ,si o carciuma sa bem si noi o...apa:)))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează