FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ASA 1-1

VIDEO Becali a pornit apocalipsa: "Îl readuc pe Ţucudean! De vină e Rădoi! Echipa nu are caracter"

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 august 2015 23:04

Gigi Becali s-a declarat dezamăgit de jocul prestat de Gregory Tade şi a anunţat că-l va readuce la echipă pe George Ţucudean, care a fost dat afară.

"N-am avut caracter deloc în joc. Ţucudean e mult mai bun decît Tade. Mîine îl aduc înapoi la echipă. Îmi pare rău că l-am dat afară. Mîine îl readuc. Asta a fost comedie, n-a fost teatru, a fost comedie", a spus Gigi Becali.

Patronul Stelei a ieşit supărat după meciul terminat la egalitate de Steaua cu ASA, scor 1-1.

"Doar Rădoi e vinovat. Mirel e cel mai bun antrenor, dar nu ştie să motiveze echipa. Cred că îi cocoloşeşte la pauză. Rădoi are susţinerea mea pînă la infinit, dar e de vină, iar echipa nu are caracter", a adăugat Becali.

La televiziunea Dolcesport, Basarab Panduru a comentat situația cu readucerea lui Țucudean: "Aud de la toată lumea că Mirel Rădoi are foarte multă personalitate, eu nu-l cunosc. Eu zic că Rădoi pierde toate lucrurile astea, toată imaginea, dacă acceptă să vină Țucudean la echipă. Cred că este cu un picior afară din Ghencea, dacă Gigi trece peste capul său și îl aduce pe atacant la echipă".

"Vom vedea mîine ce se va întîmpla cu Țucudean", a explicat Rădoi la conferința de presă.

GOL Adi Popa '32

GOL JAZVICI '54

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (71)
1668590486704471
Ahile Priap  •  16 August 2015, 09:27

Becali e prea prost pentru a obţine ceva remarcabil în fotbal . Orgoliul său exacerbat îl face să aibă gândirea unui babuin în călduri . S-a văzut ce fel de afaceri ştie el să facă , din alea care-l duc la bulău . Într-o societate normală mai stătea acolo vreo 10 ani , dacă nu şi mai mult . Ce e foarte grav e faptul că distruge FENOMENUL STEAUA cu lichelismul lui . Helmut , de ce mai stai acolo ? Pleacă până nu vei fi făcut părtaş la prăbuşirea STELEI . Şi tu Rădoi , caută-ţi de drum , mai ai mult până să meriţi să antrenezi această echipă legendă ! Becali , bagă la capul ăla sec , ADEVĂRATA PERFORMANŢĂ NU SE FACE CU CIURUCURI , această echipă , prin renumele şi performanţele sale , te-a făcut cunoscut , fără ea ai fi fost doar *** despre care ar fi ştiut doar interlopii . Parvenit oricum eşti , dar ai trecut de stadiul *** doar pentru că te-a ajutat renumele acestei echipe . DOAMNE , DE CE DAI BANI UNOR ASTFEL DE OAMENI ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alex_1973
alex_1973  •  16 August 2015, 08:34

Gata se repeta episodul Hagi.când toată lumea vede ca nu era antrenor .pușcăriașul îl aduce și îl calcă în picioare.Mirele dacă ai caracter și onoare pleacă înainte sa fi terfelit de așa zisul nasul tau.Ăsta urmeaza.este inceputul.A plecat Gala urmează Mirel.Ăsta este matochist aduce antrenori fără experiență pe bani putini pentru ca alții au început sa și dea seama de el și sa îl refuze ca sa și bata joc de ei.

vasy86le
vasy86le  •  16 August 2015, 07:09
Postat de tzusti_reloaded pe 16 August 2015, 01:42

SI..CULMEA N A VRUT SA JOACE N DOYE TOCMAI DE O CASTIGA SI FICISIBI ODATA :):)

Daca juca N`Doye, Asa castiga, si iar facea asta bascalie de steaua si de becali.

Vezi toate comentariile (71)
Comentează