FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - FCSB 1-2

VIDEO Benzar a marcat un gol spectaculos la primul meci ca titular la FCSB: "Nu știam că încep din primul minut"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 august 2017 23:31

Mijlocașul Daniel Benzar (19 ani) a marcat primul gol pentru FCSB în meciul contra Concordiei Chiajna (2-1), primul în care a evoluat ca titluar pentru roș-albaștri și dezvăluie că nu a aflat decât cu puțin timp înainte de meci că va fi titular.

"Cred că a fost un gol frumos, importante sunt cele 3 puncte. Chiajna e o echipă bună, a fost foarte cald, dar ne-am descurcat bine. Nu mi s-a zis că voi titular, dar când se va apela la mine, voi da tot ce-i mai bun și voi încerca să-mi fac treaba cât mai bine. 

Mai rămân uneori după antrenament și înerc să exersez acest tip de execuții", a spus Benzar la finalul partidei. 

VIDEO cu golul marcat de Benzar

"Încerc să le dau minute jucătorilor care au jucat mai puțin. Avem un obiectiv, acela de a intra în grupele Ligii Campionilor. Benzar reușește și la antrenament să aibă execuții de acest gen. Muncește foarte mult. Mie îmi place să dau încredere tinerilor" Nicolae Dică

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
107487296349251
Mihai Ducu  •  07 August 2017, 08:06

De ce nu pot vedea video?

valentinn10
valentinn10  •  07 August 2017, 06:11

Bravo Benzar si la mai multe...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează