FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Brito și Filip Mrzljak la primul antrenament cu noii colegi de la Dinamo

Brito (stânga) // Foto: Cristi Preda
Brito (stânga) // Foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat luni, 01 iulie 2019 12:10

Armindo Rodrigues Mendes Furtado (Brito) și Filip Mrzljak au efectuat primul antrenament la Dinamo, alături de noii lor colegi, în cantonamentul din Marbella (Spania).

  • Jurnaliștii GSP Eduard Apostol (reporter) și Cristi Preda (foto) sunt în Spania și transmit cele mai noi informații din cantonamentele din Marbella ale echipelor românești

 

Cei doi fotbaliști transferați săptămâna trecută au ajuns sub comanda lui Eugen Neagoe duminică după amiază, iar în această dimineață au efectuat și primul antrenament.

Mijlocaș ofensiv, Brito (31 de ani) a jucat ultima dată în Grecia, la Xanthi, iar de-a lungul carierei a mai trecut pe la echipe precum Maritimo, Boavista, Gil Vicente, Toreense, Sertanense și Lagoa.

Filip Mrzljak (26 de ani), mijlocaș defensiv, a ajuns la Dinamo din postura de jucător liber de contract după ce a depus memoriu pentru că nu și-a primit salariile la Astra. A mai jucat în Liga 1 pentru Pandurii.

Vezi și:

EXCLUSIV VIDEO Sârbul Slavko Perovici face promisiuni dinamoviștilor: „Sunt «câine», pitbull, mușc din ei! Vreau să sărbătorim la finalul sezonului”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
1103412569685798
Grigoriu Laurentiu  •  01 Iulie 2019, 20:50

Dinamo isi face incet, incet echipa Cred ca va face o figura frumoasa anul acesta Cred asta si pentru ca au un antrenor ff bun Nu sunt dinamovist, dar simt ca devin puternici

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close