FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - CFR CLUJ 1-2

VIDEO » Campioana se afundă tot mai mult după înfrângerea cu CFR, 1-2 » Ardelenii ar fi fost lideri dacă nu pierdeau 6 puncte la comisii

Articol de GSP - Publicat joi, 01 decembrie 2016 17:08

CFR Cluj s-a impus pe terenul Astrei Giurgiu, scor 2-1, în ultimul meci din etapa a 18-a din Liga 1.

Vezi meciul liveTEXT

ASTRA - CFR CLUJ 1-2 (VIDEO)
Au marcat: Alibec 13 / Bud 5, Nascimento 21 p.

Ardelenii au deschis scorul după 5 minute de joc prin Cristi Bud, care a reluat cu capul o minge venită din cornerul executat de Nascimento.

Campioana României a egalat în minutul 13, când Denis Alibec a prins un șut fantastic de la 30 de metri. Golul victoriei a fost marcat de Nascimento, în minutul 21, când a transformat un penalty obținut tot de el, după un fault al lui Oros.

Astra se afundă tot mai mult în clasament, iar în acest moment ocupă locul 10, cu 20 de puncte. De partea cealaltă, CFR Cluj, are 29 de puncte și se află pe poziția a 5-a.

Ardelenii au pornit noul sezon cu un handicap de 6 puncte din cauza problemelor financiare. Cu acele puncte pierdute la comisii ar fi fost acum pe primul loc, la o lungime în fața Stelei.

Echipele de start:

Astra: Gavrilaș - Stan, Geraldo, Oros, Morais - Lovin, Takayuki - Al. Ioniță, Budescu, Teixeira - Alibec
Rezerve: Boșneag, Florea, Boubacar, Nicoară, Kortzorg, Balaure, R. Alves

CFR: Vâtcă - T. Lopes, Larie, A. Mureșan, Camora - Nascimento, L. Rus - T. Sorsa, Nouvier, Păun - Bud

 
 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (54)
a.c.a.b_st
a.c.a.b_st  •  01 Decembrie 2016, 23:52
Postat de teodor.muresan pe 01 Decembrie 2016, 23:49

Nu cred ca mai vand.Si daca mai vine un investitor... Noapte buna.

:))) Știu, a spus Mureșan că ieșiți in prima secundă din insolvență, dacă vine investitorul ăla...și, cum la capitolul scouting stați excelent, o să defilati in prima ligă...asta până promovează UTA, desigur. :))

teodor.muresan
teodor.muresan  •  01 Decembrie 2016, 23:49
Postat de a.c.a.b_st pe 01 Decembrie 2016, 23:43

Dacă nu vindeți nimic in iarnă, cred că aveți prima șansă. ..și, oricum, CFR-ul este singura echipă care joacă ceva fotbal, la ora asta...

Nu cred ca mai vand.Si daca mai vine un investitor... Noapte buna.

a.c.a.b_st
a.c.a.b_st  •  01 Decembrie 2016, 23:43
Postat de teodor.muresan pe 01 Decembrie 2016, 23:39

Tocmai in sensul asta era si urarea. Daca ei castiga toate meciurile, si castigam si noi cu contracandidatele, luam campionatul:)))))

Dacă nu vindeți nimic in iarnă, cred că aveți prima șansă. ..și, oricum, CFR-ul este singura echipă care joacă ceva fotbal, la ora asta...

Vezi toate comentariile (54)
Comentează