FOTBAL  »  Superliga  »  AFAN

VIDEO Cătălin Munteanu, dezvăluiri dure despre problemele jucătorilor din România: "Suntem pe 3 în lume la numărul de litigii! Mulți se lasă de fotbal"

Articol de GSP - Publicat marti, 02 octombrie 2018 11:10

Cătălin Munteanu, prim-vicepreședinte AFAN, a vorbit la GSP LIVE despre situația fotbaliștilor din România.

Munteanu a spus că în România există probleme cu plata salariilor jucătorilor, mai ales în Liga a 2-a și Liga a 3-a, și a dezvăluit ce planuri au cei de la AFAN pentru ajutarea fotbaliștilor.

"Suntem pe locul 3 în lume și pe locul 2 în Europa la numărul de litigii. Multe echipe din România au probleme, cele mai multe sunt în Liga a 2-a și a 3-a. Sunt mulți jucători care se lasă de fotbal. Salariile sunt mici și nu le primesc nici pe acelea. Încercăm să-i ajutăm pe cât mai mulți", a declarat fostul mijlocaș la emisiunea GSP LIVE.

Citește și: Cătălin Munteanu laudă transferul făcut azi de Dinamo: "E ca Sânmărtean" » De ce se teme fostul căpitan dinamovist: "Să nu se repete povestea"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează