FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CFR 0-2

VIDEO Cătălin Popa nu a nimerit-o deloc » A inventat un penalty, n-a văzut altul!

Articol de - Publicat marti, 22 noiembrie 2016 00:00

Arbitrul Popa a avut două faze importante în careu și nu a nimerit decizia corectă în nici una dintre ele.

Dinamo a avut ocazia să egaleze la puțin timp după primul gol al meciului. Nistor a vrut să centreze de la 18 metri, lateral dreapta, dar a trimis mingea direct în Laurențiu Rus, aflat în careu în fața lui. Arbitrul Cătălin Popa a dictat imediat penalty, pe care Palici l-a ratat în minutul 12, cu un șut în bară.

VIDEO: Vezi AICI fazele!

Reluările TV au arătat că balonul l-a lovit în abdomen pe Rus, nu în mână. Mijlocașul a protestat, le-a arătat și "centralului", și asistentului Grigoriu tricoul pătat de minge, fără să-i convingă pe oficiali. Dinamoviștii au avut ulterior o fază care trebuia încheiată cu o lovitură de pedeapsă, pe care Popa n-a mai acordat-o.

Nistor l-a lansat cu o pasă lungă pe Rotariu, Dorin a pornit în viteză și a apucat să-l lobeze pe Marc, însă imediat ce a lovit balonul a fost tamponat de portar, care s-a oprit cu genunchii în coastele lui. Tiago Lopes a respins din fața porții, iar "câinii" au solicitat penalty, dar arbitrul a ales să nu le acorde a doua lovitură de pedeapsă în 13 minute. A doua greșeală a "centralului".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
andrei.f
andrei.f  •  22 Noiembrie 2016, 13:50

CCA se străduieşte dar, degeaba. Degeaba au primit dinamoviştii cadou un 11 m, aşa în min. 12, cum e mai dulce, degeaba. Penaltyul trebuie şi transformat

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează