FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - ASTRA

VIDEO CFR - Astra 5-1! Nebunie de meci în Gruia! Campioana, masacrată într-un meci cu 4 penalty-uri!

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 august 2016 17:07

CFR a distrus-o pe Astra la Cluj, scor 5-1, într-un meci din etapa a 5-a din Liga 1. Acesta e al doilea joc când campioana României primește cel puțin 4 goluri în acest sezon, după ce în prima etapă a fost învinsă de Dinamo, scor 1-4.

Vezi meciul liveTEXT

CFR CLUJ - ASTRA 5-1  (VIDEO)
Au marcat:
Cr. Lopez 12, 63, T. Lopes 70, Petrucci 77, 90+3 / D. Niculae 9
A ratat penalty:
Săpunaru 68

Astra a început foarte bine meciul și a deschis scorul în minutul 9 prin Daniel Niculae, care a șutat superb din interiorul careului. Ardelenii au egalat la numai trei minute distanță prin Cristian Lopez din lovitură de pedeapsă.

Cu 10 minute înainte de finalul primei părți, Astra putea beneficia de un penalty, dar arbitrul Lucian Rusandu n-a acordat lovitură de la 11 metri la intervenția lui Larie la Teixeira, deși jucătorul giurgiuvenilor a rămas fără gheata din picior. Marius Șumudică, fiind suspendat, a intervenit la pauză în direct la Digisport și și-a vărsat nervii pe decizia arbitrului. Vezi AICI mai multe detalii.

După pauză a început masacrul pentru campioana României. În minutul 63, Cristian Lopez realizează dubla tot din lovitură de pedeapsă. Cinci minute mai târziu, Astra a beneficiat și ea de un penalty, dar Mincă a apărat șutul lui Săpunaru. La faza imediat următoare, Tiago Lopes a făcut 3-1 cu un șut puternic din careu.

În minutul 77, Petrucci și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor, el fiind și cel care a stabilit scorul final dintr-o altă lovitură de pedeapsă în minutele de prelungire.

Echipele de start:

CFR Cluj: Mincă - Peteleu, Larie, Mureșan, Tiago Lopes - Petrucci, Nascimento - Jakolis, Juan Carlos Ruiz, Alexandru Paun - Cristian Lopez.
Antrenor: Vasile Miriuță.

Astra Giurgiu: Lung jr - Vangjeli, Fabricio, Oros, Morais - Seto, Lovin - Ionita II, Teixeira, Nicoară - Daniel Niculae.
Antrenor: Cristian Petre (Marius Șumudică - suspendat).

 
 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (343)
haideusicfr
haideusicfr  •  22 August 2016, 07:47
Postat de unico_biancorossi pe 21 August 2016, 23:32

ok. nici eu nu sunt si nici eu nu am urmarit partida. dar am citit ca a intervenit telefonic la pauza, la nus care TV. si vad ca scrie pe Live, aici pe topic, despre faptul ca nu a stat el pe banca. dar, mai putin conteaza. cu el nu am nimic, e simpatic, l-am simpatizat inca de cand era jucator, si ce jucator fata de astia de acum, dar am ce am cu echipele minuscule istoric. si care de fapt sunt doar niste cluburi efemere, niste efemeride sadea. daca pana si o efemerida mare, ca vaslui, s-a topit, sau una ca urziceni, ce dracu sa ceri la o echipa migratoare ca astra... ploiesti ! astia sunt astra ploiesti bai vere, nu astra giurgiu, sa va fie clar ! astra ploiesti, echipa rafinariei Astra Romana. o echipa fondata in 1921 de un grup de angajati americani, englezi, olandezi si romani, care s-a numit de-a lungul timpului Astra Romana, Colombiana, Rafinorul, CSM si abia apoi Astra Ploiesti. eu o stiam de CSM in vremurile demult apuse, cand am si jucat contra lor, in Divizia C. dar, dupa ce au intrat in A, cu Niculae ala la timona, de nu au facut la inginerii in acte de te doare mintea. au fuzionat, si-au schimbat denumirea, sigla, forma de organizare, stadionul, orasul.. mai au sa schimbe sistemul solar, ca tot sunt .. astrali. si-au parasit traditionalul stadion Colombia si au migrat, ca lacustele.

Daca e pana acolo e fosta U Cluj ,pe care Walter a dus-o la Ploiesti si apoi a ajuns la Giurgiu.A fost o echipa foarte buna la inceput Cu Claudiu Niculescu ,A Cristea,Budescu ,de astia imi aduc aminte.Ajunsese si batausul acela de Bornescu la un moment dat ,Lemnaru. Cat au fost de buni ,au fost si rai la adresa lui CFR ,care i-a batut dupa mai multe sicane si a ajuns campioana.CFR a ajuns campioana,U a ajuns la Ploiesti ,iar Gigi la bulau.Fiecare unde a meritat.

samertx
samertx  •  22 August 2016, 00:27
Postat de tzusti_reloaded pe 22 August 2016, 00:15

***

Pif Paf din pistoale, porcu e in dotare.:))

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  22 August 2016, 00:15
Postat de samertx pe 22 August 2016, 00:00

Vaalabu zice ca ai tras in el pe 21 si pe 22 . E ciuruit tot si acum. :))

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (343)
Comentează