FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI - DINAMO 2-0

VIDEO "Cîinii" l-au refuzat în iarnă eroul de 18 ani al Timişoarei: "Deşi Stadionul Dinamo are pistă de atletism, noi nu transferăm sprinteri"

Bărbuţ (primul din stînga) ar fi putut juca în tricoul lui Dinamo
Bărbuţ (primul din stînga) ar fi putut juca în tricoul lui Dinamo

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 iulie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 20 iulie 2013 09:29

Cristian Bărbuţ, 18 ani, a fost omul numărul unu ieri pe "Dan Păltinişanu" la meciul cîştigat de ACS Poli cu Dinamo, scor 2-0. "Cîinii" l-ar fi putut avea în echipă încă din iarnă!

"Noul Torje", aşa cum a fost numit după evoluţia încîntătoare de ieri, a contribuit la primul gol al echipei sale, marcat de Szekely, după care a avut o cursă fantastică, în minutul 63, după ce i-a luat mingea lui Dănciulescu şi-a alergat 60 de metri, marcînd superb. Mijlocaşul dreapta al bănăţenilor a înscris la prima apariţie în Liga 1. El nu mai marcase nici măcar în divizia secundă, unde a bifat 9 doar meciuri în sezonul precedent.

Conform Fanatik Show, Bărbuţ s-a pregătit în iarnă alături de Dinamo, însă "cîinii" ar fi refuzat să-l transfere din cauza salariului de 1.500 de euro. Impresarul Cristea Opria ar fi încercat să-i convingă pe dinamovişti să-l oprească pe mijlocaş, motivînd că jucătorul este foarte rapid şi poate aduce un plus considerabil în bandă. Răspunsul primit: "Deşi Stadionul Dinamo are pistă de atletism, noi nu transferăm sprinteri".

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Reacția fotbalistului luat de guler de Dorinel Munteanu: „Suntem obișnuiți!”
Superliga
Reacția fotbalistului luat de guler de Dorinel Munteanu: „Suntem obișnuiți!”
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Superliga
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid
Campionate
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (74)
polistul68
polistul68  •  22 Iulie 2013, 16:57
Postat de polistul68 pe 22 Iulie 2013, 16:25

si vis-a-vis de ce ai spus..la golul doi, cu fundasul..ca se vede ca nu se cunosc....ce trebuie legaturi de echipa la faza 1-1, fundas atacant ? acolo, nici un fundas cit de cit bun, nu ataca decisiv..tatona si incerca sa-l scoata in tusa....sau daca tot a bagat alunecare ( cel mai riscant procedeu), macar sa se fi asigurat ca il poate faulta, ca era ultimul aparator..scapa cu galben, ca era la 40 metri...dar baiatu ala chiar are carente tehnice, si mai grav, tactice.

La golul doi a gresit danciu, dar la 30 m de poarta timisoreana....unde a fost inchizatorul ? de fundas am vorbit mai inainte. Luchin a icenrcat sa stringa, dar e greu sa traversezi terenul....Dinamo a fost o echipa lunga, total neinspirat asezata in teren. MUltescu, pe unde a fost, nu a avut rezultate, cel mult salvari de la retrogradare..in rest doar scandaluri si frustrari...

polistul68
polistul68  •  22 Iulie 2013, 16:42
Postat de belagio pe 20 Iulie 2013, 10:24

CASTIGA*

Mai omule, ce pozitionare ai vazut la Asanovici ? la golul 2, el este singurul vinovat..si aprtial inchiozatorul...cum poti sa bagi alunecare, la 40 m de poarta ? Cum sa nu te asiguri, ca macar il poti faulta ? Orice antrenor, iti explica ca in situatii de-astea, il tatonezi si icenrca sa-l scoti in tuse. Aici e gresala de tactica, de formare. baiatu asta nu are ABC-ul fotbalului. O sa vezi cite gafe elementare va mai face.

polistul68
polistul68  •  22 Iulie 2013, 16:36
Postat de cosminracila pe 20 Iulie 2013, 10:48

Negoita in loc sa plateasca datoriile putea sa cheltuie banii aia pt transferuri.Dadea o mica atentie lui Dragomir ca miloaga Rapid si nu aveau nicio problema cu licenta.

e bine ca esti optimist..dar Multescu, nu are nici un rezultat, niciunde. Cel mult salvari de la retrogradare. uitate ce selectie face, uita-te cun aseaza echipa. Nu trebe sa fi profesor de fotbal sa vezi, ca unii jucatori nu joaca unde trebuie. Cum poti sa-i dai dumu lui Scutaru ( care nu e Canavaro, stim totia sta) si sa-l aduci pe Asanovici ? se vede cu ochiul liber diferenta...

Vezi toate comentariile (74)
Comentează