FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - BRASOV 1-1

Spectacol oferit de Marius Şumudică » Antrenorul ameninţă cu dezvăluiri inedite: "O să vă spun eu ce se întîmplă la Chiajna"

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 aprilie 2015 18:20

Marius Şumudică a fost trimis din nou în tribune în finalul meciului dintre Concordia Chiajna şi FC Braşov, scor 1-1, iar după meci a făcut spectacol prin declaraţiile pe care le-a oferit.

"Noi în două meciuri am făcut un singur punct. Nu putem să cîştigăm acasă. Zici că-i blestemat stadionul ăsta! Cum să-mi mai motivez acum jucătorii dacă sînt în tribună. Am întrebat de ce m-a trimis afară şi mi-a spus că am depăşit spaţiul tehnic cu 50 cm. O să cer să mărim stadionul. Nu sînt în discuţii cu nici o echipă, mai ales că am contract cu Concordia Chiajna.

Vă spun că dacă nu se va întîmpla ceva la acest club nu vom rămîne în prima ligă. Eu spun că trebuie să fim toţi în aceeaşi barcă. În acest moment la Chiajna nu se întîmplă asta. Există posibilitatea să fiu dat afară azi, mîine. Nu ştii niciodată ce se întîmplă aici. O să vă spun eu tot ce se întîmplă la Chiajna. Singurul om care l-a dorit pe Şumudică la Chiajna este primarul, ţineţi minte! "

a spus Şumudică la Look tv.

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează