FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - CSMS IAȘI 0-0

VIDEO Colţescu şi restul » "Centralul" a făcut praf derby-ul Moldovei: Botoșani - CSMS 0-0

Colțescu a fost personajul central al meciului
Colțescu a fost personajul central al meciului

Articol de - Publicat marti, 12 aprilie 2016 00:00

Colțescul le-a refuzat gazdelor două penalty-uri evidente.

Iaşiul se bate la cupele europene, însă evoluţia CSMS-ului n-a fost demnă nici măcar de defuncta Intertoto. Botoşaniul n-a coborât din trenuleţul început la 6-1 cu Poli şi a atacat constant, presiune care trebuia încununată cu două penalty-uri.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

  • În minutul 19, fază evidentă de 11 metri. Centrare Fulop, Ţigănaşu respinge clar cu mâna în corner. Colţescu s-a consultat cu tuşierul Mitruţi, care i-a transmis că n-a văzut bine faza. "Centralul" a dat doar lovitură de colţ.
  • La următoarea fază, Ngadeu a fost răsturnat de către Ciucă printr-un procedeu de lupte. Colțescu a rămas la fel de impasibil.

Bară Plămadă

Şi după pauză, tot gazdele au jucat mai bine. Iar Plămadă, servit excelent de acelaşi Fulop, a trimis în bară!

Iaşiul a încercat doar pe contraatac, însă Bole şi Llullaku n-au fost precişi, iar Andrei Cristea şi Golubovici au părut izolaţi lângă un Ngadeu excelent.

Cu toate că meciul s-a terminat 0-0, Iaşi a urcat pe primul loc în play-off şi e favorită la cupele europene. Botoşani nu s-a îndepărtat decât la 3 puncte de Chiajna şi nu e deloc liniştită.

"Sebastian Colţescu trebuia să vadă perfect, vizibilitatea nu îi era încurcată de vreun jucător"
Constantin Zotta, expert DolceSport

"Mă bucur că avem continuitate și nu pierdem. Remiza asta ne dă încredere și cred că am demonstrat că suntem o echipă matură. Ar fi un vis frumos pentru Iași o participare în cupele europene"
Andrei Cristea, atacant CSMS Iași

100de meciuri în Liga 1 este borna la care au ajuns ambele echipe aseară

botosani csms 0 0

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
749913671784643
Razvan Marcel  •  12 Aprilie 2016, 14:29

Acest arbitru *** nu are ce cauta in arbitraj,a fost 3 lovituri de la 11 m,nu se poate sa nu vezi,au vazut spectatori de la 50 m,iar el de la 5 m ,nu a vazut.Nu e primul meci stricat de acest arbitru,FRF luati naiba masuri,nu il mai lasati sa arbitreze nici in liga 3.E penibil,e sub orice critica,cel mai prost arbitru din Romania.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1478221725808622
Iulian Bolt  •  12 Aprilie 2016, 09:31

Ma oameni buni , in Botosani se vorbea cu o zi inainte de un mare X ptr.pariuri , va reproduc o fraza : ''joaca X sau meci fara goluri "...intr-o locatie betcafearena din Botosani mai toti puneau ori x ori scor corect 0-0 , asta se poate verifica , deci ceva este in acest fotbal infect !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează