FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ASA 1-1

VIDEO Crizănborg » Steaua a ajuns la 6 meciuri din 6 fără victorie pe teren propriu în acest sezon, iar suporterii i-au cerut demisia lui Rădoi

Articol de - Publicat duminica, 16 august 2015 00:00

Deşi a început cu cel mai bun "11", trupa lui Rădoi s-a tăiat după pauză: egalată de un Jazvici excelent şi cu previziuni sumbre pentru play-off-ul cu Rosenborg.

Cu Europa la orizont prin Marea Nordului, Rădoi n-a mai schimbat pînzele catargului înainte de meciul cu Rosenborg. Şi părea că a gîndit bine. Căci titularii săi, inclusiv Papp, au arătat proaspăt în prima repriză a meciului cu vicecampioana.

Iar flancul drept a fost MVP. Paul a fost cu totul altul, a combinat excelent cu Popa şi i-a făcut seara foarte călduroasă lui Balici.
Iar ultimul a reuşit şi golul, după un serviciu bun al lui Tade. Demaraj pe lîngă Stăncioiu şi finalizare în poarta rămasă goală (31)!

Slăbiciuni pe stînga

Gol ce părea că nu-i pică bine lui Miriuţă, ai cărui băieţi avuseseră succes mai ales pe contraatac. Pe rînd, Balici şi Jazvici rataseră ocazii imense, o adiere rece pentru Rădoi înaintea frigiderului Trondheim.

Plusuri, în afară de Papp şi Popa, acelaşi Hamroun, cu şuturi dese de la distanţă şi încercări de un-doi. Minusuri, tribunele atît de goale pentru un duel între primele două locuri din sezonul trecut.

Cojocaru, cu o minge scăpată la ocazia lui Balici şi Guilherme, absent deseori din apărare. Soderlund, golgeterul blond, ştie asta.

Frică, egalare, frică

Şi pe acolo s-a născut şi golul egalizator. Flancul din care Jazvici a apărut şi a înscris printre picioarele lui Cojocaru, care a gafat la gol. Reuşita a accentuat haosul în jocul Stelei. Parcă presiunea primei victorii "acasă" i-a cocoşat pe Varela şi colegii din defensivă, subţiri şi vulnerabili.

Insulă, nu Europa

Degeaba au intrat Iancu sau Filip. Atacul de panică al roş-albaştrilor era prea accentuat. Posesia le-a scăzut drastic după golul primit, aproape 10 procente, fără premise de gol doi şi cu o "demisie" scandată de fanii tăcuţi de pînă atunci.

"Falcao" Jurado a fost un Axente upgradat, care i-a ţinut pe stelişti în jumătatea lor, iar Stăncioiu s-a împotrivit excelent la ultima fază, cînd Iancu a bătut bine o lovitură liberă.

S-a terminat 1-1, iar peticul de pămînt văzut de Rădoi din corabia sa ar putea să nu fie, în play-off, Europa. Ci doar o insuliţă de pe ţărmul atît de fragmentat al Norvegiei.

"Demisia, demisia, demisia!"

Puținii suporteri steliști care au venit aseară la meci privesc cu regret perioada trecută, cînd favoriții bifau victorii pe linie, așa cum s-a întîmplat în mandatele lui Reghecampf și Gâlcă.

Eliminaţi din Liga Campionilor şi fără victorie pe teren propriu din sezonul trecut, fanii n-au mai rezistat şi au răbufnit aseară împotriva lui Mirel Rădoi.

După ce steliştii au fost egalaţi de ASA şi nu şi-au mai creat ocazii de a marca, mai mulţi fani de la tribuna a II-a au strigat de cîteva ori "Demisia, demisia", scandarea fiind preluată şi de către fanii din peluză.Momentul s-a repetat şi la finalul partidei.

Cifrele meciului:

Steaua 1-1 ASA Tg. Mureş
57% posesie 43%
3 şuturi pe poartă 5
9 şuturi la poartă 13
6 cornere 3
4 intervenţii portar 2

 "Dacă nu ne calificăm cu Rosenborg, dau Steaua pe 10 milioane de euro! Dacă nu o ia nimeni, într-un an și jumătate terminăm fondurile, bag societatea în insolvență și cu asta basta!"
Gigi Becali, patron Steaua

 steaua asa

Valentin Ceaușescu, apariție rară la petrecerea Stelei » Cum arată acum fiul lui Nicolae Ceaușescu

Rochia Serenei Williams a aruncat în aer Met Gala! Sharapova a scos telefonul: „Unde e?”


Comentarii (15)
fangigi
fangigi  •  16 August 2015, 15:41
Postat de unico_biancorossi pe 16 August 2015, 09:50

"Dacă nu ne calificăm cu Rosenborg, dau Steaua pe 10 milioane de euro! Dacă nu o ia nimeni, într-un an și jumătate terminăm fondurile, bag societatea în insolvență și cu asta basta!" Gigi Becali, patron Steaua __ doamne ajuta, nea Gigi, asta e... asa sa faci.

Asa sa-l ajute Dumnezeu si sa scapam de aceasta rusine nationala!

718613108268539
Claudiu Ciobanu  •  16 August 2015, 13:03

Sa i se dea mai mare incredere lui Tahar,sa renunte la Chipciu,s-al aduca repede pe Sukala,si are dreptate Becali ,sa motiveze jucatori Mirel! .Marea gresala a lui Radoi a fost ca renunte la Tamas.Dar ar fi o greseala si mai mare daca l-ar aduce inapoi pe Tucudean.S-ai aduca un rival in atac lu Tade.Totusi cred ca mai trebuie un portar experimentat,nu spun :Cojocaru e un portar de viitor ! dar... ar trebuii un portar de la care sa invete ! daca vrea !

dincolodenori
dincolodenori  •  16 August 2015, 12:43

Pai daca angajezi FIN pe post de antrenor cum ai vrea sa joace echipa? Gigi asta nu a învățat nimic din anii trecuți peste el ,pur si simplu se îndobitocește pe zi ce trece.In ce.l privește pe FINUL este vai mama lui de antrenor cu derogare .Echipa nu trece de Rozenborg ,cu un antrenor din paie ,presedinte YESMAN ,patron dus cu pluta nicio șansa.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close