FOTBAL  »  Superliga  »  PREZENTARE OFICIALĂ

VIDEO Dan Petrescu, prezentat oficial la CFR Cluj » Mesaj clar al tehnicianului: "Momentan avem un lot slab numeric, timpul este scurt"

Foto: Marius Mărgărit (Cluj-Napoca)
Foto: Marius Mărgărit (Cluj-Napoca)

Articol de - Publicat sambata, 10 iunie 2017 17:23

Dan Petrescu, 49 de ani, a fost prezentat oficial drept noul antrenor al lui CFR Cluj, în cadrul unei conferințe de presă la care a fost prezent și președintele clujenilor, Iuliu Mureșan.

Dan Petrescu a vorbit de la bun început despre faptul că șefii clujeni trebuie să investească în transferuri și a subliniat că lotul CFR-ului este deocamdată slab numeric.

"În momentul de față avem un lot slab numeric, trebuie să-l completăm. Din păcate, timpul este foarte scurt. CFR este un club care știe ce înseamnă să câștigi, știe ce înseamnă să joci în Champions League.

Am un salariu normal pentru România, nimic exagerat. Dacă era să aleg banii, am avut oferte chiar și ieri de la cluburi mai puternice. Ieri am fost sunat de vicecampioana Poloniei, mă voia antrenor", a declarat Dan Petrescu, citat de TV Dolce Sport.

"Venirea mea aici crește presiunea asupra clubului. Promit că voi munci la fel ca până acum, voi fi devotat, șapte zile pe săptămână, 24 de ori pe zi. Sper să nu mai am aceleași ieșiri pe care le aveam înainte, să fiu mai calculat. Să nu intru în polemici cu nimeni din fotbalul românesc. Trebuie să plecăm cu un obectiv clar: să intrăm în play-off, apoi vom vedea"
Dan Petrescu

Colaboratorii lui Dan Petrescu, programul, achizițiile și plecările de la CFR:

Bogdan Mara - Manager sportiv
Marius Bilaşco - Scouter
Valeriu Bordeanu, Emil Caras, Aurelian Aldea, Cristian Dragotă, Cristian Moldovan - Membrii staffului tehnic
Saşa Balici, Ovidiu Hoban, Alexandru Vlad, Marius Coman şi Urko Vera - Jucători noi
Traian Marc - și-a reziliat contractul
Cantonament la Braşov 11 - 21 iunie, amical cu Sepsi Sfântu Gheorghe
Cantonament la Maribor, Slovenia 24 iunie - 7 iulie


Imagini de la primul antrenament condus de Dan Petrescu.

La antrenament a asistat și noul acționar principal, Marian Băgăcean. 

19048583 1828645573818922 1335545900 o

Petrescu a avut la dispoziție 22 de jucători, dar șapte dintre aceștia sunt de la lista B.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
haideusicfr
haideusicfr  •  10 Iunie 2017, 22:09

Echipa e slaba numeric. Si timpul e scurt.Pai si normal ,or fi plecat unii din cauza ta ma " vedeta" de Bucuresti. Du-te ma in Qatar ,poate te "rezolva " americanii. Nu pot sa cred ca CFR a ajuns o echipa ca Steaua ,Dinamo (pardon ultimii si-au revenit) .Dar a " semnat" moftangiul? Semeneaza ce vrei si du-te ma. Inapoi de unde ai venit.

10155197281813497
Val Vali  •  10 Iunie 2017, 20:21
Postat de balauru48 pe 10 Iunie 2017, 19:57

Ba petrescu, nu ti-a fost rusine sa negociezi cu un club care avea deja antrenor? Unul chiar bun! Indraznesc sa spun ca mai bun decat tine. Ce caracter...lipsa...

Ai Foarte mare Dreptate !.,,, zice ce nu a venit pentru bani ce a venit pentru ca și-a dat acuma 10 zile promisiunea ! Un antrenor fără caracter și o spun de azi 10.06.2017 DAN PETRESCU NU VA FACE PERFORMANȚA ! Un antrenor Mare nu se muta in fiecare an dintr-un campionat in altul ., ba in China , ba in Rusia , ba in Arabia !! Slab caracter de antrenor !

balauru48
balauru48  •  10 Iunie 2017, 19:57

Ba petrescu, nu ti-a fost rusine sa negociezi cu un club care avea deja antrenor? Unul chiar bun! Indraznesc sa spun ca mai bun decat tine. Ce caracter...lipsa...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează