FOTBAL  »  Superliga  »  DECES

VIDEO Dan Petrescu, șocat de moartea lui Ilie Bărbulescu: „E o tragedie incredibilă”

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 februarie 2020 18:05

Dan Petrescu (52 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, a comentat moartea lui Ilie Bărbulescu, fostul său coleg de la Steaua care a decedat azi-noapte la vârsta de 62 de ani.

E o tragedie incredibilă, mai ales că l-am prins ca jucător, eram tânăr când am jucat cu el la echipa mare a Stelei. A fost un profesionist extraordinar, un fotbalist foarte mare. Din păcate, nu a reușit să facă prea multe după ce s-a lăsat de fotbal. Sunt lucruri care se întâmplă în lume, foarte multe probleme, cum a fost și decesul din baschet (n.r. al lui Kobe Bryant)”, a declarat Petrescu.

ILIE BĂRBULESCU, CAMPION EUROPEAN CU STEAUA

Bărbulescu, fostul fundaș al Stelei și al lui FC Argeș, a murit azi-noapte, la vârsta de 62 de ani. Câștigătorul Ligii Campionilor din 1986 a fost găsit fără suflare în locuința lui din Pitești. 

Ilie Bărbulescu a evoluat timp de 3 sezoane pentru Steaua, între 1984 și 1987, cucerind 7 trofee. În campania europeană încununată cu triumful din Cupa Campionilor Europeni, Bărbulescu a evoluat în 9 din cele 9 partide disputate de „militari”.

Cea mai mare parte a carierei și-a petrecut-o la FC Argeș, între 1974-1982 și în sezonul 1987-1988. Acesta a mai evoluat pentru FC Olt Scornicești, Petrolul, Dacia Pitești și Callatis Mangalia. Fundașul stânga a strâns și 5 selecții în prima reprezentativă a României. 

vezi și:

Ilie Bărbulescu a murit // Emerich Ienei, devastat: „Au fost copiii mei și e foarte greu când îi pierzi. E groaznic!”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează