FOTBAL  »  Superliga  »  ASA - DINAMO 2-1

VIDEO ”Decari” în alb și negru » Când nimic nu merge bine: Gnohere a ratat un penalty, Zicu a marcat o "dublă", iar tușierul a anulat un gol pentru Dinamo, 1-2 cu ASA

Trei foști dinamoviști, Cordoș, Zicu și Alexa (cu spatele) sărbătoresc prima victorie din acest campionat
Trei foști dinamoviști, Cordoș, Zicu și Alexa (cu spatele) sărbătoresc prima victorie din acest campionat

Articol de - Publicat marti, 13 septembrie 2016 00:00

Dinamo a pierdut la ASA după ce Gnohere a ratat un penalty, Zicu s-a răzbunat cu o "dublă" și tușierul Bârjac i-a anulat un gol controversat.

Dinamo are găuri mari în apărare, cu debutantul Popescu ieri în centrul defensivei, însă, culmea!, aseară s-a chinuit în ofensivă. Acolo unde au jucat Gnohere, Lazăr, Palici sau Rotariu, toți cu un început foarte bun de sezon!

VIDEO: Vezi AICI fazele meciuluI!

"Bizonul", pierdut aseară, a fost eroul negativ al primei reprize. Romera a scos un penalty după un duel cu Mureșan, însă "decarul" a trimis pe lângă. Apoi, pe final, a tras anemic din apropiere.

Întorși de Zicu

Salvatorul putea fi, din nou, Rotariu. După o oră de joc, a reluat o centrare excelentă a lui Oliva în poartă. 1-0 și o aparentă liniște pentru "câini". Aparentă.

Pentru că, imediat, Zicu a dat emoții cu o lovitură de cap. Și era doar avertismentul. Urma o mare surpriză. La poarta lui Mingote, Gnohere își bătea joc de o altă ocazie până să fie înlocuit de Nemec, Lazăr rata și el din fața porții.

Iar gazdele s-au răzbunat prin Zicu. Același fost dinamovist a făcut 1-1 în minutul 78, după o lovitură liberă bătută înșelător, în stil Boldrin, direct pe poartă.

Gol valabil anulat

Și același Zicu a produs surpriza. După ce Romera a ratat incredibil, singur din câțiva metri, "decarul" ASA-ului a făcut 2-1 după o fază lucrată de Belu și Dică.

S-a încheiat tensionat, cu un gol marcat de Nedelcearu, anulat pentru că Oliva era între portar și marcator. Cu toate că Mingote nu a părut deranjat de fundașul dinamovist.

Finalul a fost încins și de o bătaie generală între jucători, cu Zicu și Brănescu în prim-plan. Și a adus prima surpriză uriașă a sezonului. Ultima victorie a ardelenilor în L1 fusese pe 27 februarie!

Fan căzut, 7 minute de întrerupere

În minutul 7 al partidei, "centralul" Găman a oprit partida pentru ca unui suporter dinamovist să îi fie acordate îngrijiri medicale. Acesta ar fi căzut de la o înălțime de 6 metri. O ambulanță SMURD a intrat pe teren și l-a preluat pe suporter după aproximativ 5 minute. Jocul a fost reluat după 7 minute de pauză.

Au avut și al doilea penalty

În minutul 51, Gnohere a fost angajat excelent de Palici, însă a căzut în urma unui duel cu Gabi Matei. Francezul a cerut lovitură de la unsprezece metri, însă n-a primit nimic. Deși arbitrul Găman a acordat corner, reluările au arătat că fundașul lateral nu atinsese mingea.

"Au fost multe greșeli de arbitraj într-un meci care n-a fost deloc spectaculos. Au beneficiat de execuțiile lui Zicu, știam ce poate"
Ioan Andone, antrenor Dinamo

"Dinamo va rămâne în sufletul meu, dar azi mi-am dorit să câștig pentru ASA. Cred că la cum e Liga 1 în acest moment pot să mai joc lejer 3-4 ani"
Ianis Zicu, atacant ASA

16meciuri la rând fără victorie avea ASA în L1 până la partida de aseară, 13 înfrângeri şi 3 remize

asa dinamo 2 1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (26)
1017101388323285
Dragos Hahaianu  •  13 Septembrie 2016, 22:07

Voi i-ati dat lui Gaman 5, deci e clar cât de 'profesionisti' sunteti. Am trecut pe aici sa va spun asta, in rest numai bine!

daweroirl
daweroirl  •  13 Septembrie 2016, 11:32
Postat de mariuss72 pe 13 Septembrie 2016, 11:07

Vai cum se aduna *** sa demonstreze ele, proastele, ca a fost anulat corect golul...fi-mi-ar scirba de voi, moralistii ***, acum sinteti si fani ASA.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

daweroirl
daweroirl  •  13 Septembrie 2016, 11:29

cu Andone antrenor ,play y off campionatul urmator!

Vezi toate comentariile (26)
Comentează