FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO » Declarația lui Alibec despre Dică poate schimba relația dintre el și antrenor

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 octombrie 2017 14:10

Nicolae Dică l-a exclus din lot pe Denis Alibec după ce atacantul a rupt o ușă la Voluntari și a aruncat cu banderola de căpitan pe gazon. Mai mult, vârful a fost amendat și cu 75.000 de euro.

De-a lungul carierei, capriciosul Alibec s-a înțeles doar cu Marius Șumudică, cel care l-a făcut să dea tot ce are mai bun pe terenul de fotbal. Mulți oameni de fotbal spuneau că Dică va avea o relație excelentă cu Denis, mai ales că cei doi au fost colegi de cameră la Viitorul, iar în primăvară Alibec recunoștea că Dică e unul dintre idolii săi.

Întrebat în primăvară de reporterii Muscel TV cu ce fotbaliști și-ar fi dorit în copilărie să se întâlnească, Denis a răspuns: "Cu Gică Hagi, cu Dică, aveam mulţi idoli atunci".

"Mi-a spus Dică faptul că Alibec nu mai există pentru el și că este exclus din lot de acum înainte. Îi respect decizia! Eu nu am trecut niciodată peste antrenor. I-am spus, tu hotărăști, așa că aia e!" Gigi Becali, la TV Digi Sport

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
1989660101312061
Adrian Ramses  •  15 Octombrie 2017, 20:38

cumetre...adevarul este ca ne-am cam saturat de iesirile nervoase a lui Alibec!du-te in premier league cu crizele astea,sa vezi ce se intampla !

florar
florar  •  15 Octombrie 2017, 20:15

Nenea jurnalistu'! Ce usa a rupt? Poate a lovit...

modestxxl
modestxxl  •  15 Octombrie 2017, 16:58
Postat de Joachim Makay pe 15 Octombrie 2017, 16:31

Ma simt chiar ft bine . Rau faci rau primesti . :))))))

Dacă scazi răutatea din tine, metre, poate pleci per perdes. :))

Vezi toate comentariile (21)
Comentează