FOTBAL  »  Superliga  »  U17

VIDEO Dinamo, câștigătoare în Cupa României U17!

Foto: Facebook/FC Dinamo București +1   FOTO
Foto: Facebook/FC Dinamo București

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 mai 2017 15:01

Dinamo a învins Miercurea Ciuc în finala Cupei României U17, scor 2-0, într-un meci care s-a disputat la Voluntari și la care a fost prezent și Gabi Torje (detalii AICI).

Din tribune, echipa antrenată de Sorin Bucuroaia a fost susținută de Ionel Dănciulescu, Florin Bratu, Vlăduț Munteanu, Daniel Isăilă, Cristi Balaj dar și șeful scouterilor de la Dinamo, Marius Iorga.

Cele două goluri ale dinamoviștilor au fost marcate de Răducan, în minutul 48, și Brocea, în minutul 82. 

"Suntem foarte mândri de jucătorii noștri, că au obținut acest trofeu, și sperăm să fie unul dintre cele trei pe care vrem să le luăm într-o săptămână. Adversarul a  avut gabarit, iar noi talent. E o consecință a unui sezon foarte bun și suntem motivați pentru a câștiga noi trofee", a spus Gabi Răduță, şeful Centrului de Copii şi Juniori, pentru GSP.RO.

Dinamo are două echipe calificate în finalele Ligii Elitelor, la categoriile U17 și U19. Cele două meciuri de vor disputa pe 2 și 3 iunie, de la ora 13:00, în Colentina. Dinamo U17 va juca împotriva lui CS U Craiova, în timp ce echipa U19 va întâlni Viitorul.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
cata1002
cata1002  •  26 Mai 2017, 16:06

Cum?!? N-a castigat cea mai tare academie din Europa acesta cupa?!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează