FOTBAL  »  Superliga  »  CSMS IAȘI - FC BRAȘOV 1-0

VIDEO Două detalii monumentale » CSMS Iaşi a bifat o nouă victorie la zero în Liga 1 și visează la Europa, 1-0 cu Braşov

Articol de - Publicat sambata, 18 aprilie 2015 00:00

Ovidiu Mihalache a înscris ieri un gol de generic, fabulos, cu un șut de 38 de metri. Liviu Ganea a avut și el o ocazie ieșită din comun, dar a ratat incredibil, în minutul 88, îngropîndu-și echipa.

Dacă la fotbal ar exista regula jocului pasiv, în prima repriză a meciului de ieri arbitrul ar fi avut mult de lucru. Timp de 40 de minute, cele două formații n-au tras deloc spre poartă, așa că de situații clare de gol nici nu a putut fi vorba. Fotbalul a apărut în ultimele 5 minute ale actului întîi, Bole (40) și Golubovici (43) irosind oportunități mari de a deschide scorul.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Așteptarea legată de apariția primului șut cadrat a meritat, racheta sol-aer lansată de Mihalache (48) învingîndu-l pe Iacob. Cînd se credea că este suficient pentru 3 puncte ale Iașiului, Liviu Ganea (88) a semnat o ratare monumentală, din 5-6 metri, mingea atingînd și transversala. Degeaba i-a centrat perfect Constantinescu!

Moldovenii au mai pus trei puncte imense în lupta pentru evitarea retrogradării, ba chiar pot visa la eurocupe. Iar "stegarii" sînt din nou în horă, tremură din ce în ce mai înfrigurați în perspectiva finalului de campionat.

O singură victorie au reușit brașovenii în ultimele șase runde, 1-0 cu Dinamo, în rest o remiză și patru eșecuri! E rece tare sub Tîmpa!

Eșec în premieră

Adrian Szabo a revenit pe banca galben-negrilor, însă cu ghinion. Dublu. "Stegarii" au pierdut în Copou, prima înfrîngere a tehnicianului contra Iașiului. Pînă ieri, avusese trei confruntări cu moldovenii, în trei mandate diferite!, toate încheiate cu victorie! Ieri, la al patrulea meci în al patrulea mandat la FC Brașov, a fost eșec.

5 goluria marcat Mihalache în 101 partide de Liga 1

6 goluri din afara careului a primit FC Braşov în stagiunea curentă, capitol unde doar CSU şi CSMS Iași stau mai slab, 7 goluri

"Ne mai trebuie 7-8 puncte ca să evităm retrogradarea, la asta ne gîndim acum, nu la Europa!"
Nicolo Napoli, antrenor CSMS Iași

"Am tras la poartă, nu m-am gîndit de la ce distanță trimit mingea. Mă bucur de cele trei puncte. Dacă ne gîndim la Europa? Să vedem, încă mai avem nevoie de puncte ca să evităm retrogradarea"
Ovidiu Mihalache, fundaș CSMS Iași

"Lipsa de concentrare, poate dorința prea mare de a marca l-au făcut pe Liviu Ganea să rateze dintr-o ocazie atît de clară. Luptăm să luăm puncte, sperăm să fie suficiente să evităm retrogradarea"
Adrian Szabo, antrenor FC Brașov

"Puteam mai mult, dar trebuie să fim bărbați, să ne asumăm erorile și să continuăm să facem puncte, cît se poate de multe"
Marian Constantinescu, mijlocaș FC Brașov

csms brasov 1 0

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  18 Aprilie 2015, 10:15

Liviu Ganea le a mancat meciul ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează