FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - ACS POLI 2-2

VIDEO Echipa de comedie » CFR trece de la victorii glorioase la rezultate dezastruoase, 2-2 cu ACS Poli

Articol de GSP - Publicat marti, 06 decembrie 2016 00:00

Clujul are o echipă suficient de bună încât să poată bate pe oricine, dar a încetat să mai fie un club disperat să câștige.

Insolvența nu permite participarea în Europa, ceea ce încurajează o relaxare de evitat dacă vrei să joci la pariuri. CFR nu prezintă niciun fel de garanții pentru cine caută să-i anticipeze rezultatele.

Click aici pentru VIDEO!

Greșeli pe teren și la tușă

Forma ardelenilor mai mult păcălește. Un 2-0 clar la Dinamo a fost urmat de 0-1 acasă cu Pandurii aproape falimentari, apoi a trecut victoria cu 2-1 de la Giurgiu și a apărut altă echipă CFR. Una pe care o chinuie Timișoara în Gruia.

Poli bântuie campionatul ca o fantomă prinsă între prima divizie și a doua. Începuse pregătirea pentru "B", s-a trezit promovată în locul Rapidului și înregistrează rezultate prea bune pentru un lot construit după criteriile eșalonului secund.

Oamenii lui Popa au beneficiat de boemia instalată la Cluj. Drăghici a făcut 0-2 în 40 de minute. Nu prea se știe exact cum. Timișoara n-a jucat strălucitor, a punctat fiecare avantaj pe care l-a avut, inclusiv unul din partea asistentului Bogdan Velicu. Atacantul lui Poli a primit balonul în spatele apărătorilor vișinii, în ofsaid, și arbitrii au validat golul neregulamentar. A fost reușita de 0-2.

La 0-1, Croitoru a centrat din corner, Drăghici îl avea pe Tiago Lopes lângă umăr, doar că pe portughez l-a speriat mingea. Balonul s-a urcat pe fundașul dreapta ca un gândac, jucătorul s-a scuturat și i l-a aruncat în față lui Drăghici. O greșeală-assist a apărătorului.

"Deco" Nascimento

Instalația de încălzire a terenului a funcționat în așa fel încât a trasat granițe. O diferență de fus orar mai lipsea între cele două terenuri! În prima repriză, jumătatea Clujului a fost verde, a Timișoarei albă, de la stratul de zăpadă care a acoperit-o.
În anotimpul ninsorii, adică în careul lui, Artean a încercat să respingă și a repetat execuția nefericită a lui Tiago Lopes. Pe român, balonul l-a lovit în mână. Nascimento a transformat penalty-ul. Mijlocașul portughez a mai înscris o dată dintr-o lovitură de pedeapsă și s-a făcut 2-2. Străuț a sărit pe Ruiz în careu, așa a produs penalty-ul al doilea.

Nascimento a executat elegant, cu o fentă neglijentă și tehnică în același timp, în genul în care bătea Dănuț Lupu. Portughezul de 21 de ani e tot mijlocaș central, dar nu are fizicul lui Lupu. E mai degrabă un mini-Deco, un playmaker care aleargă mult, pune mereu mingea jos și încurajează construcția. E bun și mai sunt câțiva buni la Cluj. Talentul lor asigură un spectacol, nu garantează constanța. Clubul s-a șubrezit, nu mai e capabil să certifice lupte pentru trofee.

"Nu ne mulțumește punctul, dar în situația asta tot e bine că am revenit de la 0-2. Miriuță ne-a zis în pauză să nu mai aruncăm mingea, să pasăm mai mult și asta ne-a ajutat să revenim"
Filipe Nascimento, mijlocaș CFR

"Am pierdut două puncte pe o lege nescrisă a fotbalului, care spune că acest sport înseamnă 80-85 la sută noroc și 15-20 la sută știință. Dacă Artean degaja în loc să preia mingea cu mâna am fi avut 2-0 la pauză și am fi luat toate punctele"
Ionuț Popa, antrenor ACS Poli

"Am jucat un fel de fotbal-ski, din cauza terenului înghețat. A fost greu să stăm în picioare, s-a alunecat mai ales în jumătatea de teren acoperită cu zăpadă"
Octavian Drăghici, atacant ACS Poli

4 goluria strâns Drăghici în 9 apariții la Timișoara în acest sezon. Nascimento a marcat pentru CFR de 6 ori în 15 partide

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
uzu_buzu_
uzu_buzu_  •  07 Decembrie 2016, 23:18

"Nascimento a executat elegant, cu o fentă neglijentă" ???? serios ? neglijenta ? eu rar vad jucatori sa execute penalty atat de lejer.

ray51
ray51  •  06 Decembrie 2016, 09:51

*** (=conduita scandaloasa) de echipa numita CFR este de retrogradat in liga a IV-a. Pentru aranjare de meciuri si obtinerea de foloase necuvenite din participarea la pariuri sportive.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează