FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - PANDURII 0-0

VIDEO Efectul Lazar » Portarul Pandurilor s-a revanșat pentru gafa din etapa trecută: 0-0 cu Chiajna

Lazar a bifat ieri al 56-lea meci al său în Liga 1
Lazar a bifat ieri al 56-lea meci al său în Liga 1

Articol de - Publicat marti, 04 octombrie 2016 00:00

După ce etapa trecută a scăpat balonul în poartă la înfrângerea cu Viitorul, portarul gorjenilor a apărat miraculos ieri şi a fost MVP-ul partidei.

Pandurii a început bine campionatul, gorjenii se cocoțaseră pe locurile fruntașe, dar așa cum fotbalul face parte din această lume, sportul considerat rege se supune și el rigorilor ei. Privind în jur, tindem să le dăm dreptate celor care spun că banii fac Pământul să se învârtă în continuare.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Așa s-a întâmplat și la Pandurii: lucrurile au fost OK la început, însă au apărut problemele financiare. Pentru că la magazin nu se mai vinde nimic pe promisiuni, și performanțele au început să scadă. Trupa lui Grigoraș a devenit una de mijlocul clasamentului, cu sclipiri din ce în ce mai rare.

De magie se ocupa, de obicei, Sânmărtean, dar parcă nici bagheta lui Luci nu mai are forța din perioada Steaua. Posesia a fost a oaspeților, iar ocaziile le-au adjudecat gazdele. Totul pe un fond deloc plăcut ochiului care se mai delectează și cu fotbalul din Vest.

Meciul s-a mai animat pe final, au apărut șuturile pe poartă. Lazar și-a mai spălat din păcatele din trecut, însă Grigoraș pare să fi rămas fără idei de câteva etape. Sau poate echipa nu mai are motivație. Indiferent de motiv, combinația dintre cele două se transformă de cele mai multe ori în dezastru.

"Este păcat că n-am reușit să câștigăm. Am avut o bară... am avut multe ocazii de gol, dar Lazar a făcut o partidă incredibilă"
Emil Săndoi, antrenor Chiajna

"Situaţia de la club e delicată. Săptămâna asta aşteptăm deciziile. Orice are o limită. Nu ştiu cum aş mai putea să-i motivez. E clar că se va lua o atitudine. I-am motivat cât de cât, dar îmi va fi foarte greu"
Petre Grigoraș, antrenor Pandurii

chiajna pandurii 0 0

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează