FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - CSMS IAȘI 0-1

VIDEO Fotbal italienesc » Gafa lui Matache a asigurat victoria Iaşiului la Chiajna, 1-0

Articol de - Publicat sambata, 18 iulie 2015 00:00

Napoli a creat o squadra a Iașiului supereficientă, ieri a bifat o nouă victorie inteligentă în fața Concordiei, invizibilă și în inferioritate

Ce începe prost are șanse minime să se încheie bine. Teorie ce s-a adeverit ieri la Chiajna pentru Concordia. Bole (6) a prins un voleu spectaculos, din lateral stînga, mingea a prins pămîntul în fața lui Matache, iar mîinile portarului n-au reușit să respingă. Zeița Fortuna nu l-a mai susținut. Ilfovenii au părut doar în prima repriză că încearcă să restabilească egalitatea, iar fostul erou de la Liberec al "cîinilor" să-și spele vina.

Click aici pentru VIDEO!

În minutul 66, față în față, unu contra unu cu același Bole, Matache a fost ferm și și-a salvat echipa. În minutul 83, a respins precis de la colțul scurt șutul maghiarul. O mare greșeală contra două parade de portar, ce soartă nedreaptă pentru apărătorii buturilor!

"Echipa a stat bine în teren, am avut posesie, am dat gol, am mai avut două ocazii mari. Nu vreau să zic că sîntem o echipă puternică, dorim să nu avem emoții în zona de jos a clasamentului. Mai așteptăm un fundaș central și unul stînga"
Nicolo Napoli, antrenor CSMS Iași

"Matache este păcălit de suprafața de joc. Cînd e ud, mingea alunecă, cînd nu e, se oprește aiurea. Matache e prea în bara scurtă, 80 la sută gol de portar, n-are voie să-ți dea de acolo!"
Marius Șumudică, antrenor Astra, la Dolce Sport după meci

caseta chiajna

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
dorutza
dorutza  •  18 Iulie 2015, 13:15

Ce de-alde 3 si 4 au luat cei de la Chiajna...de parca au incasat 3 sau 4 goluri...

pol1iasi
pol1iasi  •  18 Iulie 2015, 11:51

Nu era sutul ala, era altul...tot bateam....suntem prea buni...avem trupa buna sezonul asta....poate terminam in primele 4-5...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează