FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - CFR CLUJ 2-2

VIDEO+FOTO 2 pauză, X final » Astra a smuls o remiză în minutele de prelungiri, 2-2 cu CFR, după ce a fost condusă la două goluri diferenţă

Articol de - Publicat duminica, 14 februarie 2016 00:00

Jocul Astrei cu CFR Cluj, 2-2, a fost vizilbil afectat de situaţia antrenorului Şumudică, judecat de comisii că ar fi pariat pe meciurile din Liga 1

Dacă lucrurile vor continua la Giurgiu în acelaşi stil de pînă acum, Astra poate să ajungă în cartea recordurilor ca echipa care se luptă la cîştigarea campionatului şi are cele mai multe şi pestriţe probleme.

Patronul Ioan Niculae este în închisoare, tot sezonul fotbaliştii s-au văitat că sînt neplătiţi cu lunile, Enache, jucător greu în anturajul echipei, declară public că vrea să plece la rivala Steaua, deşi mai are un an şi jumătate de contract cu giurgiuvenii. Şi, desigur, cireaşa de pe tort, antrenorul principal, Marius Şumudică, anchetat pentru pariere online şi pasibil de o suspendare de doi ani.

Click aici pentru VIDEO!

Enache cel conştiincios

Astra a început aseară mai bine, chiar dacă nu a arătat apetitul ofensiv de altădată. Enache (6) a fost primul care a ieşit la rampă după cîteva minute de joc. Gabi a scăpat de marcaj foarte bine, în dreapta, şi a încercat un şut la colţul scurt, însă balonul a nimerit plasa laterală. Elevii lui Şumudică au prins curaj şi presiunea pe poarta lui Traian Marc a crescut odată cu trecerea timpului, apărătorul Queiros (25) a încercat şi el poarta clujeană cu un şut de efect, care a trecut însă peste.

Ruiz, ce achiziţie!

Clujenii s-au trezit la realitate cu mai puţin de un sfert de oră înainte de pauză, cînd Juan Ruiz a deschis scorul. Mijlocaşul ofensiv crescut de Deportivo la Coruna a preluat elegant mingea la marginea careului de 16 metri şi a şutat plasat, lăsîndu-l fără replică pe Silviu Lung.

Asediu astral

În partea a doua, clujenii au majorat scorul prin Vitor Bruno, care a pus latul din cîţiva metri după o fază de efect a aceluiaşi Ruiz, venit gratis la CFR în această iarnă. Marcatorul primului gol l-a ridiculizat pe Găman, căpitanul Astrei a căzut la pămînt în încercarea de deposedare şi clujeanul a centrat perfect pentru golul lui Bruno.

După primirea celui de-al doilea gol, Astra a pornit un adevărat tăvălug la poarta lui Marc. Clujenii nu au mai putut să iasă minute bune din propria jumătate, iar Boldrin, care în prima repriză mai mult a încurcat decît a ajutat, a trimis un şut relativ slab din interiorul careului. Norocul brazilianului s-a numit Traian Marc, care a uitat să strîngă picioarele şi mingea i-a trecut printre ele. Golul lui Ricky i-a dat şi mai mult aripi liderului din Liga 1 şi şarjele au continuat, principalii eroi "surzi" fiind Daniel Niculae şi Enache. Încercările lor neavînd însă efect în faţa apărării pe două linii a lui Conceicao.

Cînd toată lumea îşi strîngea lucrurile pentru a pleca acasă, Găman a trimis un balon lung peste apărarea vişinie şi direct în gheata lui Boldrin (90+2), care a făcut "dubla" şi astfel şi-a salvat echipa de la un semieşec.

caseta

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (1)
haideusicfr
haideusicfr  •  14 Februarie 2016, 09:38

La primul sau micei in Liga1 Ruiz a jucat excelent.A fost schimbat poate pentru ca nu este inca fizic in forma.Sansa Astrei s-a numit..Marc.A stricat tot efortul unei intregi echipe.Nici la golul doi nu este absolvit de greseala.Greoii fundasi centrali ai CFR trebuiesc dirijati de portar.In plus sutul a fost pe centrul portii. P.S Asa era si *marele* Mario.Cand l-au adus cu surle si trambite in locul lui Beto.Tot ce era sut din careu pe spatiul portii era gol.Nu avea nici o reactie. Da ,dar Beto costa bani.Astialalti au venit gratis. Gratis a venit si Ruiz.Dar din Spania.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează