FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - DINAMO 1-1

VIDEO+FOTO Ale tinereţii valuri » Viitorul lui Hagi devine expert în egaluri, Patrick o salvează pe Dinamo

Articol de - Publicat duminica, 26 iulie 2015 00:00

Puştii Răzvan Marin (19 ani) şi Patrick Petre (18) au promovat fotbalul frumos şi eficient

Fotbalul e mai senin cînd vezi marea la o aruncătură de băţ. Nu că jucătorii s-ar fi întrecut în giumbuşlucuri, dar au scuza căldurii, nu a caniculei! Probabil, de aceea ostilităţile s-au purtat pe partea tribunei a II-a, unde a stăpînit umbra în prima repriză.

Click aici pentru VIDEO!

În afara celor 30 de grade din termometre, un impediment sesizabil a fost acela că ambele formaţii, pline de fotbalişti cu talent, nu au avut şi un atacant. Un vîrf de careu.

Misiunea golului a căzut pe umerii căpitanilor, Cernat, respectiv Vojnovici, care pot juca lejer şi undeva la mijlocul terenului. Poţi să-i alergi, sînt dispuşi la efort, dar cine mai conduce mingea?!

Muncă şi har

Florin a adus aminte de tatăl lui Ianis pe terenul de fotbal, însă Hagi junior nu l-a priceput pe decarul pe care dinamoviştii nu l-au convins, sau n-au vrut să-l convingă!, să îmbrace din nou tricoul alb-roşu. "Diamantul" a încercat colţul lung (12), a inventat nişte pase pentru colegii din ofensivă, însă stoperii şi Fai au stopat fără prea multe bătăi de cap.

Dinamo s-a căznit să atace cu muncitorii. Filip (21) a avut o fază personală lăudabilă şi atît, iar Gavrilă (30), lansat frumos de Vojnovici, a căzut în capcana penalty-ului, în duelul cu Ganea, însă "centralul", aproape de fază, n-a fost convins.

Gnohere nu-i chiar rău

Nici nu s-au aşezat bine în ghete băieţii, şi Răzvan Marin (47) s-a scuturat de tracul tinereţii şi a înscris după o pasă de Champions a lui Mitrea. Fai a aruncat la coş toată prima repriză făcută de el, pierzîndu-l din marcaj pe autorul golului.

"Cîinii" au încercat să riposteze la două cornere. Între timp, Vojnovici a trecut mai în spate, la mijlocaşi, iar Matei şi Lazăr au încercat să fie vîrfuri. Şi-a intrat şi «Micuţu'» Gnohere. La el, în fişa postului, scrie atacant. Cu un tricou cu două măsuri mai mari, francezul a început prin a dori să pună "stop" la minge, dar balonul a fost fîşneţ, iar tribunele au rîs. Puştii lui Hagi conduşi cu cap de către Cernat au părut că ştiu să controleze ostilităţile meciului, chiar şi fără acordarea a două penalty-uri!

Tot un puşti le-a venit de hac. Tot fiu de fost fotbalist. Patrick Petre (79) a arătat încă o dată că talent are cu carul în ciuda fizicului ultraslim fit. De apreciat deviarea cu capul, de atacant, da!, a lui Gnohere, dar și pasa genială a lui Matei. Francezul are destule kilograme în plus, dar ştie jocul aerian. Dacă ar slăbi, chiar ar fi un jucător interesant.
În prelungiri, Patrick putea fi singurul erou al serii, dar, în poziție de unu la unu cu Buzbuchi, nu l-a îngenuncheat pe adversar.

226 de minutefără gol primit a avut Dinamo în acest start de campionat, pînă la reuşita lui Marin

"Toată lumea ce s-a întîmplat, nu e posibil așa ceva, am avut două penalty-uri clare!"
Gică Hagi, antrenor Viitorul

"Vrem respect din partea arbitrilor, nimic altceva. Îmi doresc să fim egali cu celelalte echipe, nu avantajați, dar nici furați"
Gică Hagi, antrenor Viitorul

caseta viitorul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  26 Iulie 2015, 10:33

Băi, ăștia doi *** - ortega și sexilian - vouă chiar vă place să vă dați în stambă... Vedeți că s-a anunțat că Rapidul visează la cupe europene. Dați năvală, că se-ntoarce Săpunaru, că tot nu-l mai vrea nimeni...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sexilian
sexilian  •  26 Iulie 2015, 10:26

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

samertx
samertx  •  26 Iulie 2015, 10:20
Postat de whiteredarad pe 26 Iulie 2015, 09:30

Trebuie spus raspicat : Dinamo a fost ajutata masiv. Nu doar cele 2 penalty-uri, "de manual" ,neacordate,dar si multe faze judecate eronat pentru Dinamo Nu as mai vrea sa-l vad curand pe acest arbitru. Asa arbitrata Dinamo va prinde play off,iar Viitorul se va chinui.Un meci castigat de Viitorul,egal in hartii,ca asa a vrut arbitrul. Trist si inacceptabil !

te treziși și tu, acum. du-te și culcă-te! vorba lui Rednic: ” Viitorul s-a învățat cam mult cu penaltiurile, anul trecut vreo paișpe, anul ăsta vreo două din prima etapă ” :))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează