FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - DINAMO

VIDEO + FOTO Astra a pus-o la respect pe Dinamo, scor 4-2, după o noapte de petrecere, în care a sărbătorit titlul!

Articol de GSP - Publicat luni, 02 mai 2016 21:14

Astra Giurgiu a câștigat duleul cu Dinamo de pe teren propriu, scor 4-2 și și-a consolidat poziția de lider. Echipa lui Șumudică este noua campioană a României. 

VEZI LIVETEXT

VEZI VIDEO

Dinamoviștii au condus la pauză cu 2-1 după golurile lui Palici (16) și Lazăr (42). Morais a înscris pentru Astra în minutul 31.

După pauză giurgiuvenii au mai punctat de 3 ori. Alibec (48) și Alex Ioniță (56, 64) au fost autorii golurilor care au stabilit învingătoarea.

Steaua este în acest moment sigură de locul 2, în timp ce Dinamo așteaptă ajutorul Astrei să vadă dacă o poate depăși pe Pandurii.

Echipele de start:

Astra: Silviu Lung - Queiros, Găman, Geraldo, Junior Morais - Seto, Lovin - Teixeira, Boldrin, De Amorim - Alibec

Rezerve: Gavrilaș, Florea, Oros, D. Niculae, A. Stan, Dandea, A. Ioniță

Dinamo: Cerniauskas - Hanca, Mevlja, Puljici, Olteanu - Ekeng Ekeng, Anton - Rotariu, Palici, V. Lazăr - Gnohere

Rezerve: Muțiu, Nedelcearu, A. Marc, Bartalsstovu, Costache, Bicfalvi, Șerban

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (536)
bvd_magheru
bvd_magheru  •  03 Mai 2016, 08:21

Bai demagogul disperat ? Dinamo nu se va bate la nici un titlu campionatul urmator pina nu scoate neghinitza citeva milioane de dolari din cont . Astra va avea cele mai mari sanse urmata de steaua . Am putea lupta pentru locul 3 daca Pandurii va avea probleme financiare . Atit .

vasy86le
vasy86le  •  03 Mai 2016, 08:06
Postat de jony1973 pe 03 Mai 2016, 00:19

Parerea mea: ar trebui pastrat Rednic antrenor, insa si Negoita sa faca un efort si sa aduca cativa jucatori: Bunoza, Radut, Hora (de la Pandurii - nu mai au bani sa-i mai tina), adusi inapoi Elhamed si Fai si inca 2-3 jucatori buni sa ne putem bate la campionat cu Steaua si Astra in sezonul urmator.

Ma tem ca Astra v-a avea soarta Otelului, urziceniului etc, nu stiu cat de puternica v-a mai fi in sezonul viitor, probabil multi jucatori vor pleca de la Astra, asa ca, doar Dinamo ar mai putea sa se bata cu fcsb-ul la titlu, dar nu in formula asta, trebuie facute transferuri de calitate, jucatori care au confirmat, Hora de exemplu, readusi Elhamed si Bunoza etc.

vasy86le
vasy86le  •  03 Mai 2016, 08:01
Postat de John Milne pe 03 Mai 2016, 00:50

Fourth Place hey hey dinamo hey hey . facem coregrafii cu banii PSD-ului hey hey

fcsb a pierdut titlul, a pierdut suporterii,a pierdut stema,palmaresul,a pierdut cvadrupla istorica, a pierdut cupa Romaniei, te-am intristat din nou? Am vazut ca ai prins iar glas dupa ziua de ieri, acum treci iar la cotet si nu mai deranja lumea.

Vezi toate comentariile (536)
Comentează
Close