FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - VIITORUL 2-0

VIDEO + FOTO Autogol caraghios pentru fundașul pe care Becali a pus ochii: a îngropat-o pe Viitorul

Captura DolceSport +5   FOTO
Captura DolceSport

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 iulie 2017 22:45

Pus pe lista FCSB de Gigi Becali, Kevin Boli a greșit grav în meciul pierdut de Viitorul pe terenul lui CFR Cluj, scor 0-2.

VEZI VIDEO

În minutul 82, când scorul era deja 1-0 în favoarea ardelenilor, fundașul a bâlbâit o minge cu Râmniceanu, balonul l-a lovit în umăr pe fundașul constănțenilor și s-a dus în plasă.

Stoperul a alergat umăr la umăr cu Bokila, dar nu a mai ajuns mingea.

Kevin Boli (26 de ani) este cotat la 1,5 milioane de euro pe transfermarkt. Gică Hagi s-a arătat dispus să-l vândă la FCSB, însă nu a anunțat niciodată suma pe care o dorește în schimbul fundașului. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
sexilian
sexilian  •  23 Iulie 2017, 09:36

arbitrii poarta toata vina,CFR nu trebuia lasat sa treaca de centrul terenului,jucau cu CAMPIONII omeniilor,niste NEATENTI si publicul nu s-a comportat civilizat,i-a strigat cu numele de scena,HOTII,HOTII....

apolzancca
apolzancca  •  23 Iulie 2017, 09:11

Râmniceanu,ce *** a căutat să iasă la 16 m de poartă,ba l-a mai și încurcat pe Boli să fugă după mingea trimisă de același Râmă în umărul lui Boli !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vasy86le
vasy86le  •  23 Iulie 2017, 07:05

Asa e la noi, poti sa fii cel mai bun, daca ai gresit odata, te fac astia de la gsp in toate felurile. Sa-mi aratati voi, domnilor jurnalisti de 2 bani, fotbalist in lumea asta, care nu a gresit niciodata.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close