FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - VIITORUL 2-0

VIDEO, FOTO CFR - Viitorul 2-0 » Petrescu, prea puternic pentru Hagi! Campioana a arătat ca o echipă mică pe terenul grupării din Gruia

Urko Vera. Foto: Sportpictures.eu +1   FOTO
Urko Vera. Foto: Sportpictures.eu

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 iulie 2017 22:57

Viitorul n-a arătat nimic bun în meciul de azi de pe terenul celor de la CFR Cluj. Campioana României n-a contat în Gruia, scor 0-2, iar echipa lui Dan Petrescu își anunță candidatura la titlu. 

Pe fondul unei dominări clare, CFR a deschis scorul în minutul 17, când Urko Vera a înscris din alunecare de la coțul scurt, după o centrare a lui Bryan Nouvier.

Nici la 1-0 Viitorul n-a mișcat deloc și pare că Hagi are multe de rezolvat până la jocul cu APOEL Nicosia de miercuri, din turul 3 preliminar al UEFA Champions League.

CFR a mai avut câteva ocazii, doar ratările repetate au făcut ca scorul să nu fie mai mare.

Până la urmă s-a făcut 2-0 în minutul 82, când Boli, fundașul dorit de Becali la FCSB, a greșit grav și s-a încurcat cu Râmniceanu. Mingea l-a lovit pe fundașul Viitorului și a intrat în plasă.

Abia după acest gol Viitorul a ieșit la joc și și-a creat două ocazii, cât nu avusese tot meciul. CFR adună 4 puncte și o egalează pe CS U Craiova, în timp ce Viitorul e pe 5, cu 3 puncte.

***

FINAL  // CFR CLUJ - VIITORUL 2-0 (Urko Vera 17, Boli a.g 82)

VEZI LIVETEXT / VEZI VIDEO

Echipele de start:

CFR Cluj: Vâtcă - Manea, Vinicius, A. Muresan, Camora - Hoban, C. Deac - Nouvier, Culio, Păun - Urko Vera

Viitorul: Rîmniceanu - Boli, Țîru, M. Constantin, Cr. Ganea - R. Benzar, Dr. Nedelcu, Dani Lopez - Ov. Herea, Țucudean, A. Chițu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (149)
676598969213474
Romania Basesciana  •  23 Iulie 2017, 12:03
Postat de silviu74 pe 23 Iulie 2017, 09:55

Viitorul nu a fost niciodata o echipa mare, a luat nemeritat titlul ajutata de toate echipele in play off in timp ce cu steaua toti isi dadeau viata pe teren ! Campioana asta ati vruto, asta o aveti! Mare minune sa treaca de Apoel la valoarea lor.

Subscriu

andrei.f
andrei.f  •  23 Iulie 2017, 11:38

După ce va fi eliminată din UCL de o echipă cipriotă, viitorul va fi chiar minusculă !

silviu74
silviu74  •  23 Iulie 2017, 09:55

Viitorul nu a fost niciodata o echipa mare, a luat nemeritat titlul ajutata de toate echipele in play off in timp ce cu steaua toti isi dadeau viata pe teren ! Campioana asta ati vruto, asta o aveti! Mare minune sa treaca de Apoel la valoarea lor.

Vezi toate comentariile (149)
Comentează