FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - PETROLUL 2-2

VIDEO+FOTO Cînd haosul e dulce » Chiajna și Petrolul rămîn fără victorie în L1, 2-2, după o partidă plină de evenimente

Articol de - Publicat sambata, 01 august 2015 00:00

Reușite de senzație, penalty, autogol, eliminare, indirectă și gafe. Ilfovenii și prahovenii au pus în scenă cel mai colorat duel din acest sezon

Dacă primul șut cadrat cade abia după jumătate de oră și prevestește un fotbal precum gazonul din Chiajna, artificial!, confruntarea are absolut totul. Prima pată de culoare are în prim-plan cuplul Sîrghi-Iacob. Cei doi nu se-nțeleg la o centrare a lui Farina, fundașul îi fură plonjonul goalkeeperului și îi așază mingea pe linia porții lui Moussa (36), care deschide scorul.

Click aici pentru VIDEO!

Show în 5 minute

Haosul cuprinde partida chiar înaintea pauzei. Faug-Porret face henț în careu și vede al doilea "galben" (40), Pecanha apără lovitura de pedeapsă executată de Purece, pentru ca în prelungiri să vină și golul egalizator. Bucurică dă în Benga, la propriu, iar fundașul plasează mingea chiar sub bara porții ploieștenilor: 1-1!

Concordia vine de la cabine cu aceeași atitudine. Serediuc trage incredibil în vinclu de la marginea careului (47), execuție demnă de un loc în linia mediană a celor de la Saint-Étienne. Aceiași Sîrghi și Iacob sînt de părere că meciul n-a bifat destule evenimente. Ridicolul de la primul gol al "lupilor" ia alt chip. Portarul prinde mingea venită după o pasă a fundașului, "centralul" dictează indirectă din 7 metri (51), însă Ropotan are o lovitură care-i zdruncină capul lui Constantinescu și nimic mai mult.

Petrolul preia ștafeta! Moussa și Ropotan se faultează reciproc în careul advers, iar Rippert și Benga o au reprezentație de foci la circ în careul de 6 metri, prin bîlbîieli repetate pe un atac al Chiajnei. Cutremurul cade în '77, cu ilfovenii victime pe tabelă, Marinescu restabilind egalitatea după un șut la firul ierbii din afara careului.

4 galbeneîn tot atîtea partide a luat Ropotan, primul jucător suspendat pentru cumul de cartonașe în acest sezon

"Porret nu trebuia să fie eliminat. Primul galben a fost acordat foarte ușor. Avem noroc că Pecanha e cel mai bun portar din România și că prin ambiție am reușit să plecăm cu un punct"
Tibor Selymes, antrenor Petrolul

"Din păcate, din cauza eliminării n-am reușit să cîștigăm. Mă bucur că am reușit să înscriu și să-mi ajut echipa. Sper să vină partide mai bune"
Laurențiu Marinescu, mijlocaș Petrolul

"Va veni și victoria, trebuie să spargem ghinioanele odată și odată!"
Ștefan Bărboianu, fundaș Chiajna

caseta chiajna

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  01 August 2015, 11:24

pai e notoriu, inca de pe vremea lui contra, ca lupii nu sunt in gratiile asa zisilor comentatori si giornalisti ...aaaa sportivi (?). cat de fcs buftea, money talks. ***. zoubir si farina, cei cu assist-urile sunt subnotati. la zoubir s'a intamplat si etapa trecuta. hai petrolul ! felicitari si bafta, astra !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

archie
archie  •  01 August 2015, 10:31

Sa le fie rusine celor ce au comentat acest meci. Nu se poate sa lase cei de la Gidi (cam toti de acolo sunt ***), pe cineva cu un asa mare grad de incompetenta, sa comenteze la TV un meci reusit al ambelor echipe. Nu se pot gasi comentatori impartiali, care sa nu pomeneasca pe parcursul unui meci dintre doua echipe, numele stanii? Imi cer scuze dar ar trebui sa se sesizeze mai multa lume la ceea ce se comenteaza si cum se comenteaza meciurile la TV. Hai FCP!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează