FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - FC VOLUNTARI 0-1

VIDEO + FOTO Debut perfect pentru Adi Mutu pe banca lui Voluntari, în deplasarea de la Chiajna

FOTO: Ștefan Constantin +13   FOTO
FOTO: Ștefan Constantin

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 aprilie 2018 17:03

Fără să aibă un joc prea strălucit, FC Voluntari, cu Adi Mutu pe bancă la primul său meci în Liga 1, a câștigat partida de la Chiajna cu Concordia, scor 1-0.

Meciul a început tare, iar Adrian Bălan a pus capul la o minge șutată aiurea de Achim și a înscris după doar două minute.

Acesta a fost, până la urmă, singurul șut pe poartă al celor de la FC Voluntari din acest meci. Formația vișinie s-a mulțumit să se apere și a lăsat-o pe Concordia Chiajna să atace.

Gazdele au avut câteva șanse de a marca, însă de fiecare dată au ratat ținta și i-au lăsat astfel șansa adversarei să adune 21 de puncte și să urce pe locul 3 în play-out.

Concordia rămâne pe 5, cu 19 puncte, la doar 3 de Timișoara, care e pe loc de baraj și 4 de Mediaș, formație aflată pe loc retrogradabil.

Ion Moldovan ar putea fi demis de la Chiajna. Bergodi a fost la meci și ar urma să semneze cu Concordia. 

***

FINAL CHIAJNA - VOLUNtARI 0-1  (Ad. Bălan 2)

VEZI AICI LIVETEXT / VIDEO AICI

Echipele de start:

Concordia Chiajna: A. Caparco - Patache, Albu, A. Marc, N. Fota - A. Prepeliță, S. Babic - Grădinaru, Cristescu, Bawab - Pena
Rezerve: Vitkauskas, Bucșa, Bumba, Nivaldo, Bărboianu, Deaconu

Voluntari: Mincă - C. Achim, Horj, Balaur, Bucurică - Răuță, C. Lazăr - D. Benzar, F. Cernat, Ivanovici - A. Bălan
Rezerve: A. Voicu, G. Deac, Căpățînă, Novac, Sane, Leasă, Balauru

 
 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
para.para
para.para  •  21 Aprilie 2018, 23:38

Fostii mari jucatori ai planetei debuteaza cu victori impotriva unor giganti. La voi in cea mai saraca tara de pe planeta, briliantul vostru a debutat cu o victorie impotriva lui Chiajna. Nici nu vreau sa ma gandesc ce petrecere e in redactia gesepe la ora asta pentru aceasta victorie. Mai ales ca victoria a fost obtinuta de un antrenor secund, ca asa se procedeaza in la liga de romanika, numai antrenori fara licenta. Vai de viata voastra.

randoom....__
randoom....__  •  21 Aprilie 2018, 18:09

deja se vede suportul frf pentru mutu.

hector13
hector13  •  21 Aprilie 2018, 18:09

Baga-l ma pe Bumba in teren!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează