FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - DINAMO 2-1

VIDEO+FOTO Dinamo a pierdut la Botoșani, 1-2, și a ajuns la două înfrângeri consecutive! Ioan Andone, în pericol

Foto: Ionuț Tabultoc +19   FOTO
Foto: Ionuț Tabultoc

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 octombrie 2016 17:07

FC Botoșani a produs surpriza etapei a 11-a și a învins Dinamo pe propriul teren, scor 2-1, aceasta fiind a doua înfrângere consecutivă a "câinilor". Ioan Andone are tot mai multe emoții în ceea ce privește rămânerea pe banca dinamoviștilor.

FC BOTOȘANI - DINAMO 2-1 VIDEO / TEXT
Au maract: Romera 22 a.g., Vașvari 72 p. / Rotariu 52
Eliminat: Palici 70 pentru două galbene

Moldovenii au intrat în meci cu o bară în minutul 8, când Mihai Roman a trimis o ”bombă” de la 30 de metri și balonul a plesnit cadrul porții lui Brănescu. L-a imitat și dinamovistul Marici, câteva minute mai târziu. 

Gazdele au deschis până la urmă scorul în minutul 22, după o centrare a lui Dimitrov de pe dreapta. Mingea a ajuns la Elek, care a trimis în fața porții, iar de acolo Romera și-a băgat balonul în propria poartă.

"Câinii" au egalat în minutul 52, după un corner executat pe jos de Vali Lazăr: Rotariu a deviat balonul în poartă.

Cu 20 de minute înainte de final, FC Botoșani a primit o lovitură de pedeapsă controversată, după un fault al lui Palici la Elek. Dinamovistul a văzut al doilea cartonaș galben și i-a lăsat în 10 pe ”câini”. Vașvari n-a avut nicio emoție de la punctul cu var și a stabilit scorul final, 2-1.

FC Botoșani a urcat pe locul 3 după 11 etape, cu 19 puncte, în timp ce Dinamo se află pe poziția a 5-a, cu 16 puncte. Aceasta e a doua înfrângere consecutivă pentru trupa lui Ioan Andone, după ce a pierdut cu Chiajna, scor 0-1. Dinamo are o victorie în ultimele 7 meciuri oficiale! 

 

 
 

 

Echipele de start:

FC Botoșani: Iliev - Dimitrov, Miron, Burca, Musat - Golofca, Vasvari, Mihai Roman - Istvan Fulop, Elek, Willie Barbossa.
Rezerve: Albuț – Plămadă, Cucu, Astafei, Matulevicius, L. Fulop, Sg. Popovici.
Antrenor: Leo Grozavu

Dinamo: Brănescu – Romera Navarro, Nedelcearu, Maric, St. Filip – D. Nistor (cpt), Busuladzic, Palic – D. Rotariu, Nemec, V. Lazăr.
Rezerve: Penedo Cano – M. Popescu, Hanca, Gnohere, M. Oliva, Mahlangu, P. Petre.
Antrenor: Ioan Andone

Arbitru: Lucian Rusandu (Sf. Gheorghe)
Asistent 1: Octavian Şovre (Oradea)
Asistent 2: Sebastian Gheorghe (Suceava)
Rezervă: Florin Marcu (Oradea)
Observator LPF: Cristian Vasc (Tg. Lăpuș)
Observator CCA: Ionel Popa (Paşcani)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (512)
andrei.f
andrei.f  •  02 Octombrie 2016, 11:59

Surpriză a fost ea dar, surpriza a fost faptul că Filip nu a fost, iarăşi, eliminat. După ce l-a călcat intenţionat pe botoşenean, trebuia roşu. Aici a greşit, de fapt, arbitru !

1072677989472062
Cosmin Cosmin  •  02 Octombrie 2016, 08:52

Cine nu a mai castigat de 7 etape??? DOAR DINAMO BUCURESTI :)))))

chronic
chronic  •  02 Octombrie 2016, 08:13

adica etapa trecuta au fost arbitrasti super corect si ei plangeau! cum ba dupa ce esti purtat 3 ani pe brate, dupa ce marcai gol neregulamntar dupa gol neregulamntar...acolo de ce nu te mai retrageai??

Vezi toate comentariile (512)
Comentează