FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA ELITELOR

VIDEO+FOTO Dinamo, campioană în Liga Elitelor U19! "Câinii" merg în UEFA Youth League

Foto: Gazeta Sporturilor +24   FOTO
Foto: Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat sambata, 03 iunie 2017 13:06

Dinamo U19 a învins Viitorul la penalty-uri, scor 4-3,în finala Ligii Elitelor U19, pe stadionul Juventus Colentina și s-a calificat în sezonul următor al UEFA Youth League.

FINAL »  Dinamo U19 - Viitorul U19 4-3 (penalty-uri)
Au marcat:
Codreanu, L. Gheorghe, Neicuțescu, Negotei/Iani, Mățan, Mihail

Mihaiu a ratat o primă ocazie importantă pentru Dinamo, în minutul 23, când a rămas singur cu portarul, dar șutul său din unghi a fost respins de goalkeeperul Vitiorului.

Alex Pop a replicat în minutul 35, când a ratat cea mai mare ocazie a Viitorului în prima repriză.

În partea secundă, cea mia mare ocazie a fost ratată de Niecuțescu, însă vârful dinamovist a ratat singur cu portarul, cu un sfert de oră înainte de final.

Conștienți că meciul se va decide la penalty-uri, dinamoviștii au schimbat portarul în al treilea minut de prelungire, iar mutarea s-a dovedit inspirată pentru dinamoviști, care s-au impus cu 4-3 după loviturile de departajare.

Echipele de start:

Dinamo: Eșanu - Anghel, Grigore, Ciobotaru, Negotei - V. Vlad, Liviu Gheorghe - Ion Gheorghe, F. Vasile, Mihaiu - Neicuțescu
Rezerve: Costache, Giuca, M. Vlad, Ghețu, Codreanu, Oprescu, Drugă

Viitorul: Dur-Bozoacă - Boboc, Băluță, Ghiță, Rusu - Ene, Dumitrescu, Casap - Ciobanu, Pop, Mățan
Rezerve: Murariu, Iani, Piciu, Manole, Mihalache, Drăguș, Zamfirescu

La meci au fost prezenți în tribune Adrian Mutu, Ionel Dănciulescu, Ioan Becali, Vlad Munteanu, Dănuț Lupu și Mihai Stoichiță, dar și în jur de 700 de spectatori.

Dinamoviștii au pierdut ieri finala jucată în Liga Elitelor U17, după înfrângerea 2-3 în fața Craiovei (detalii AICI). 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (134)
samertx
samertx  •  05 Iunie 2017, 18:14

Asta se întâmplă când lucreyi într+un mediu controlat, academic. Produci valori certe! )

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  04 Iunie 2017, 11:59

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  04 Iunie 2017, 11:49
Postat de zizu pe 04 Iunie 2017, 09:43

De tine alt gigist celebruuitasem.....! Intelectul tau, se rezuma in a specula mici greseli, de tastatura, de viteza de tastare.....uitand de marile ...greseli facute de penalii vostri

Ei, hai ca virgula intre subiect si predicat nu vine de la ”mici greseli, de tastatura, de viteza de tastare”, ci de la stralucitul tau intelect. Cat despre penali, uita-te la lista celor care au infiintat ACS FC Dinamo. Numai sa nu te doara ochii si sa dai in palpitatii periculoase... Augh! Augh! Augh!

Vezi toate comentariile (134)
Comentează