FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - ASTRA 3-0

VIDEO + FOTO EXCLUSIV Ce nu s-a văzut la TV » Firma de pază, complet depășită de fanii FCSB-ului

FOTO: Alex Nicodim +3   FOTO
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 aprilie 2017 10:23

Firma care a asigurat paza la meciul dintre FCSB și Astra a fost complet depășită de evenimentele ce au avut loc în timpul partidei de aseară.

Câteva sute de oameni au sărit de la Peluza a II-a Arenei Naționale la Tribuna a II-a, cu scopul de a urmări partida dintr-o poziție mai bună, luându-i prin surprindere pe stewarzi

Firma de pauză a reacționat cu întârziere, suplimentând numărul de stewarzi, care au intervenit și au încercat să oprească "exodul" suporterilor către Tribuna a II-a.

Un bilet la peluze costă 15 lei, în timp ce un tichet la Tribuna II Est variază între 35 de lei, în sectoarele periferice, și 60 lei, în zonele centrale. 

Inclusiv Marius Șumudică a criticat firma de pază de la meciul de ieri, fiind nemulțumit de faptul că suporterii steliști de la Tribuna I l-au scuipat și l-au apostrofat pe toată durata partidei, în timp ce stewarzii au asistat nepăsători și nu au intervenit să medieze conflictul.

Citește și: Ca în vremurile bune! Suporterii roș-albaștri au fost la înălțime cu Astra » Mesaje pentru Armată

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
flxn
flxn  •  07 Aprilie 2017, 17:21

Logic, "Firma de pauza" era in pauza!

rjka
rjka  •  07 Aprilie 2017, 12:19

pai cetateni din tribuna cu cine sa semene decat cu patronul lor penal bine ca nu se mai numeste steaua echipa asta orcat ar face gsp propaganda pentru cioban etc STEAUA bucuresti e la csa precum si palmaresu culori etc iar gigi a ramas cu un srl tolerat de frf binenteles datorita banilor nimic mai mult

planetfun
planetfun  •  07 Aprilie 2017, 11:57
Postat de cainelup pe 07 Aprilie 2017, 11:55

Imi place mult fanul acela din partea dreapta a pozei, pare venit direct de la servici, dupa o zi de asfaltat drumul, judecand dupa hainutza.

Macar lucreaza

Vezi toate comentariile (6)
Comentează