FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ACS POLI TIMIŞOARA 2-1

VIDEO+FOTO Harlem Shake » La primul meci ca titular, uriaşul Harlem Eddy Gnohere i-a adus lui Dinamo victoria aseară: 2-1 cu ACS Poli

Articol de - Publicat marti, 04 august 2015 00:00

Atacantul, inexistent pînă la gol, a punctat înainte de pauză şi a fost idolul tribunelor în repriza secundă. Matei şi Elek deschiseseră balul în primele 8 minute

Cînd ai în echipă aproape la fel de mulţi foşti dinamovişti cîţi au păstrat "cîinii" din sezonul trecut și sînt pe teren, 4 față de 5, îi poţi da, involuntar, o mînă de ajutor fostei echipe. Sau un picior.

Click aici pentru VIDEO!

Ca Luchin, pătrar ce-a fost şi "căpitan" în Groapă. Care l-a împiedicat pe Lazăr în careu după doar cinci minute. Cel mai vechi dinamovist, Matei, n-a refuzat cadoul şi l-a executat pe Pap. 1-0!

Check-in Elek

Fără să aştepte ultimele silabe ale crainicului, Elek a răspuns imediat. Omul care începea sezonul trecut la eroicul Tărlungeni împingea mingea de aproape, după ce lituanianul Cerniauskas îi dăduse "deny" şutului lui Javi Hernandez. Al doilea gol la rînd pentru vîrful timişorean. Era doar minutul 8, meciul închis anunţat înainte de start fusese deja pus la rece pentru următoarele etape!

Însă doar pentru startul de festival. Fiindcă următorul şut periculos, Gavrilă, a venit cînd pauza bătea la uşă.

Reuşită la debutul ca titular

Dar nu s-a luat pauză fără să se anunţe notele din extemporal. Iar norocosul a fost chiar nou-venitul Gnohere, care şi-a mărit calificativul după o singură întrebare! A înscris din cîţiva metri după o gafă mare a lui Pap. Cu un "p" în minus faţă de stelist, cu un start de sezon la fel de slab ca aproape-tizul său.

Şi o diplomă cu premiu mare pentru Steliano Filip. Care, cu două minute înainte de centrarea de 2-1, scosese mingea din faţa liniei la o ghiulea trimisă de Llorente.

Harlem plăcut, Starokin invizibil

Şi-apoi, imediat după pauză, acelaşi Gnohere s-a remarcat în stilul "Diniţă": aflat în ofsaid, a plecat la plimbare la o minge lungă, specială pentru el. Gavrilă a simţit balonul, a zbughit-o după ea şi a fost aproape de 3-1. Însă Dan Popescu a salvat cu o "alunecare" de Soci 2014!

Iar Harlem a dat bine şi la impresia artistică. Peste inesteticul Starokin, ieşit la pauză. A lăsat mingea, s-a zbătut, publicul a exultat şi a cerut mai mult.

Vojnovici şi-a primit şi el botezul înainte de derby. Un trio străin care, probabil, se va reasambla la meciul cu Steaua.

Glonţul lui Goga

A intrat şi Roti pe final, dar Luchin nu l-a lăsat să-şi scoată mitraliera folosită cu Craiova.

Era s-o scoată Goga. "Decarul" timişorean s-a înălţat în careul lui Cerniauskas, a pus fruntea curat, însă mingea a ocolit de puţin bara porţii stîngi, într-o linişte care a purtat balonul ca pe un cortegiu.
S-a terminat 2-1. Şi a fost harlem shake. Dansul nebun al anului 2013, care începea într-o stare de latenţă, apoi schimba cursul întregului filmuleţ. Şi iniţiat de Harlem Gnohere.

76 de străinie borna la care a ajuns Dinamo aseară, prin folosirea lui Starokin: 64 doar în ultimii 10 ani!

clipboard01

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (41)
zecs93
zecs93  •  04 August 2015, 17:16
Postat de zidane92 pe 04 August 2015, 11:44

Boss intr-un sistem 4-2-3-1 echipa merge si real madrid a fost echipa care a dus pe culmile gloriei acest sistem sezonul cu la decima daca cei 2 de la mijloc sunt un mijlocas central defensiv capabil sa aduca agresivitate,sa recupereze mingi sa inchida in fata apararii "numarul 6" gen vojnovic si un mijlocas central putin mai dotat tehnic,cu pasa lunga,cu viziune in joc,capabil sa aduca lumina in joc si pe faza ofensiva sa devina al 5-lea om ofensiv alaturi de cei 4 din fata cum era la real cu xabi alonso si modric un magician si un inchizator fantastic Din liga 1 boldrin e cel mai bun astfel de jucator ,daca ai 2 defensivi cum a avut dinamo starokin-vojnovic inchizi bine in aparare si dinamo are doar 2 goluri primite in 4 etape,dar atacul sufera cand ai 2 foarte ofensivi in mijloc cum are real si pe modric si pe kroos esti foarte expus! Cu un duet Boldrin-Vojnovic cu 3 in fata dintre matei,lazar,gavrila,rotariu,patrick si asta de vine acuma si cu atacantul dintre gnohere si cine mai vine eram forta campionatului!

Da *** zgarcenia conducerii, l-au preferat pe van haaren in loc sa-l aduca pe boldrin, omu vroia 6.000 si astea de la noi ii oferea 5.000 cum ala a solicitat inca 1.000 ca sa se faca 6.000 astea ai nostri au fost foarte indignati altfel ca au renuntat si l-au preferat pe olandezu ala zburator care si acum aia din tg mures cauta mingea data de el dupa prima etapa, ati vazut ce face acum boldrin la astra ??? daca se califica cu west ham, 90 la suta a fost golu lui !!! Plus ca si in liga 1 marcase o bijuterie de gol pe langa cea din anglia, in meciu cu craiova de pe exetensiv, cand a driblat tot ce i-a stat in cale, ma oftica faptu ca nu l-am luat, eu le-am spus astora mai demult pe alte articole, baah daca vreti 2 mijlocasi ultra smecheri care sa-ti asigure mijlocu acolo, pe langa vojnovici, aduceti frate pe boldrin si voiculet si nu veti regreta, se pare ca am avut dreptate, chiar nu dezamagesc astea la echipele lor de club, voiculet la cfr fara punctele ale minus 2, acum CFR era lider si asta datorita si lui voiculet prin jocu sau si prin golurile sale !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zecs93
zecs93  •  04 August 2015, 17:10
Postat de tandd pe 04 August 2015, 11:01

pai toata lumea vrea nr 10.Ala nu ca nu exista in romania,nici n-o sa existe in urmatorii 20 ani si in plus se mai doreste un mijlocas de preferat box-to-box bun ca inchizator si excelent la constructie daca se poate sa si marcheze ceva gen lampard sau gerard.....din pacate sunt doar vise jucatorii astia chiar de s-ar naste romani ar disparea din cam[pionatul nostru maxim la varsta de 7-8 ani

eu v-as propune reintoarcerea lui djakaridja kone, din ce am inteles echipa unde joaca el a retrogradat in liga 2 franceza si eu cred ca ar fi tentat sa se reintoarca mai ales ca aici a castigat o cupa, o supercupa si a jucat si in cateva meciuri europene !!! Mijlocas ca ala eu zic ca nu a mai avut DINAMO la mijlocu terenului de foarte foarte multi ani, defapt nustiu daca am avut vreodata, iar cu vojnovici daca ar face cuplu acolo eu zic ca asta ar fi combinatia fantastica, deci i-as ruga sa se intereseze pe astea din conducere de soarta lui djakaridja kone !!! Iar in Romania, te contrazic, un nr 10 sunt doar 2 jucatori, din pacate pe punctu de a se retrage si acceia sunt: SANMARTEAN SI CERNAT ( jucatori romani ca asta ai spus, niciun jucator roman nu e un nr 10 autentic, uite ca astea 2 chiar sunt acolo la mijloc) !!!

zecs93
zecs93  •  04 August 2015, 17:05

Rednic ieri la digisp000rt a spus ca azi sau maine cel tarziu vor veni 1 atacant si un mijlocas central, un nr 10 ( creier) la mijlocu terenului, sper sa fie in genul lui cernat sau al lui sanmartean !!! Si-a dat si el seama ca la mijloc nu avem pe nimeni la capitolul constructie, van haaren e varza rau saracu, nustiu de unde l-au gasit, mai ales ca are si kg in plus, starokin slab dupa primu meci, e clar ca postu lui nu e de mijlocas central, poate mai degraba mijlocas lateral sau fundas stanga unde a jucat la levski sofia, nedelcearu e doar o improvizatie acolo dar parca joaca mai bine decat ca fundas unde facea gafe impardonabile, vojnovici e singuru care misca acolo ceva dar si el este in nota echipei, un 6 spre f.bine !!! Deci urgentisima 2 varfuri, 1 fundas stanga ( sper eu sa fie mulemo ca a zis dinu gh ca se negociaza cu el) si acest mijlocas central de creatie de care se vorbeste ( un nr 10 autentic) deabia dupaia putem spune ca ne-am betonat echipa !!!

Vezi toate comentariile (41)
Comentează