FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - U CRAIOVA

VIDEO + FOTO Istvan Kovacs a aprins derby-ul cu penalty-ul din minutul 49! Mangia a sărit de pe bancă să protesteze

Articol de GSP - Publicat luni, 09 aprilie 2018 21:56

Istvan Kovacs a acordat penalty în minutul 49 al partidei FCSB - U Craiova, la 1-0, după duelul dintre Dimitrov și Filipe Teixeira. Craiovenii au contestat vehement decizia "centralului" în urma căreia gazdele au punctat pentru 2-0. 

Dică a mutat inspirat la pauză, cu Teixeira și Florin Tănase în locul lui Budescu și Cristi Tănase. Mijlocașul portughez a pătruns excelent din banda stânga, în minutul 49, și a fost doborât după un duel cu bulgarul Dimitrov. 

penalty2

Centralul Istvan Kovacs a arătat punctul cu var, aruncând banca oltenilor în aer. Mangia a fost cel mai vehement contestatar al deciziei, sugerând că a fost un duel regulamentar, umăr la umăr. 

Lovitura de pedeapsă a fost transformată pentru 2-0 de Florin Tănase. 

Vezi VIDEO cu penalty-ul acordat de Kovacs în FCSB - U Craiova!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
catalin_cj
catalin_cj  •  10 Aprilie 2018, 10:47
Postat de adi_stelistul pe 10 Aprilie 2018, 07:12

A fost penalty clar. Craioveanul n-a avut nicio treaba cu mingea si nu avea cum s-o "protejeze" cand Teixeira avea prim-plan-ul. Acum, daca unii vor neaparat sa fie penibili, asta e. Suntem o tara libera.

Un vot în coaste nu are cum sa fie umăr la umăr. E penalty de manual. Olteanul nu are nici o treaba cu mingea. Cum zicea mai jos un domn. Întrare ca a lui pintilii la penteleu. Doar ca cfristul Istvan Kovacs da pentru fcsb ce e a lor

hermesvenus
hermesvenus  •  10 Aprilie 2018, 08:45

Faza identica cu cea din CFR -FCSB , Pintilii vs Peteleu ................

adi_stelistul
adi_stelistul  •  10 Aprilie 2018, 07:12

A fost penalty clar. Craioveanul n-a avut nicio treaba cu mingea si nu avea cum s-o "protejeze" cand Teixeira avea prim-plan-ul. Acum, daca unii vor neaparat sa fie penibili, asta e. Suntem o tara libera.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează